ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό: Δωδεκάχρονος μαχαίρωσε εννιάχρονο σε παιδική χαρά!


Θρηνεί από την περασμένη Δευτέρα η πόλη Kentwood, στην πολιτεία του Μίτσιγκαν, στις ΗΠΑ, εκεί όπου ένας δωδεκάχρονος μαχαίρωσε εννιάχρονο σε παιδική χαρά…

Πένθος και σοκ αισθάνονται οι κάτοικοι του Kentwood στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, με την τραγική είδηση του θανάτου ενός εννιάχρονου αγοριού, που μαχαιρώθηκε από δωδεκάχρονο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε παιδική χαρά.

Ο εννιάχρονος Michael Conner Verkerke έπαιζε την Δευτέρα με άλλα τρία αγόρια στην παιδική χαρά, όταν ένα από αυτά, ο δωδεκάχρονος Jamarion Lawhorn, έβγαλε ένα μαχαίρι και για άγνωστη αιτία, μαχαίρωσε τον εννιάχρονο. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Chris Becker, το κίνητρο της τραγικής πράξης δεν έχει διαλευκανθεί, αφού τα παιδιά δεν ήταν φίλοι μεταξύ τους. Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι ο δωδεκάχρονος θα παραπεμφεί να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων, ενώ στις 13 Αυγούστου θα γίνει η προκαταρκτική ανάκριση για την υπόθεση.


 
Σύμφωνα με έκθεση του τοπικού  αστυνομικού τμήματος ο εννιάχρονος κατάφερε να περπατήσει μέχρι την αυλή του σπιτιού του, όπου κατέρρευσε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, αλλά κατέληξε το ίδιο βράδυ.

Ο δωδεκάχρονος αμέσως μετά την πράξη του κατέφυγε σε γειτονικό σπίτι και ζήτησε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημά του και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν. Πάντως, ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είναι ένοχος και δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω το θλιβερό γεγονός.

Σύμφωνα με δήλωση του παιδοψυχίατρου Charles Williams στο CNN, είναι πιθανό η  πλευρά του δωδεκάχρονου να επικαλεστεί ψυχική ασθένεια για τον θύτη.
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact