ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor 4: Ποιοι “έκλεισαν” – Τι ξέρουμε ως τώρα

Είναι γεγονός! Το ριάλιτι που έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης και λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Το Survivor επιστρέφει και οι τεχνικοί ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να ακολουθούν!

Τι γνωρίζουμε όμως για το πολυαναμενόμενο Survivor 4;

Το σίγουρο είναι, πως η παραγωγή του Acun Media έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να βγει η πρεμιέρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μετά από 3 σεζόν, παρουσιαστής δεν θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η ευχάριστη είδηση για την… διπλή εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα, δεν επιτρέπει στον σύζυγό της να απουσιάζει από κοντά της και έτσι το κανάλι αναζητά άλλο πρόσωπο, με εμπειρία στην παρουσίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο υπάρχει μια δυσκολία, μιας και ο τραγουδιστής πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα κάποιες ημέρες για τα live του «The Voice». Έτσι, υπάρχουν σκέψεις να αναλάβει το ριάλιτι τραγουδιού ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αναφορικά με το εάν έχει προσεγγίσει άλλο κανάλι τον Σάκη Τανιμανίδη, το όνομά του ακούγεται και στον Alpha, για το νέο ριάλιτι ζευγαριών που θα «στηθεί» το δεύτερο μισό της σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή του ριάλιτι εργάζεται πυρετωδώς για να γίνει τηλεοπτικό ρεβεγιόν αλλαγής του χρόνου με «Survivor». Υπάρχει αυτό το σχέδιο στα σκαριά, αλλά λόγω κορονοϊού είναι ένα δύσκολο στοίχημα.

Ο ΣΚΑΙ έχει ήδη έτοιμο ρεβεγιόν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί αυτή η τηλεοπτική έκπληξη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Η εκρηκτική Χριστίνα Λυκοπούλου ετοιμάζει βαλίτσες για «Survivor»

Survivor 4: Μαχητές και Διάσημοι

Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βρέθηκε έξω από τον χώρο που πραγματοποιήθηκε το τελικό κάστινγκ για τους παίκτες. Στο κάστινγκ παρευρέθηκαν 70 άντρες και 30 γυναίκες μέσα από το οποίο έπρεπε να βγάλουν εις πέρας ένα αγώνισμα στίβου και φυσικά να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις. Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η ανακοίνωση στους παίκτες που θα επιλεγούν για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, για τους Μαχητές από το τελικό κάστινγκ πέρασαν η Έλενα Κρεμλίδου, ένας χορευτής ονόματι Ντάνιελ και ένας personal trainer (Νάσος). Το nassosblog, αναφέρει πως στους Μαχητές θα δούμε την εvτυπωσιακή Θεσσαλονικιά, Χριστίνα Λυκοπούλου, η οποία είχε απασχολήσει ξανά τα Μέσα λόγω των εμφανίσεών της σε videoclips αλλά και του δημοφιλούς λογαριασμού της στο Instagram.

Ενώ για την ομάδα των Διάσημων δέχτηκαν πρόταση η Ελένη Τσολάκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ιωάννα Τούνη, της οποίας μάλιστα για την συμμετοχή της στο reality επιβίωσης, της πρόσφεραν το μεγαλύτερο ποσό που έχουν δώσει έως τώρα σε παίκτη του Survivor. και οι τρεις αρνήθηκαν, με ένα ερωτηματικό στην Ιωάννα Τούνη που μάλλον το σκέφτεται. Νίκος Παπαδάκης, Βίκυ Κάβουρα αλλά και Στέλλα Γιαμπουρά, είπαν επίσης “όχι”.

Στον νέο κύκλο του ριάλιτι πιθανόν θα συμμετάσχει και ο Ιωάννης Μελισσανίδης, χρυσός Ολυμπιονίκης στις ασκήσεις εδάφους στην Ατλάντα το 1996. Πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι έχει δεχθεί και η fashion blogger Έλενα Γαλίφα αλλά και η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Πρώην παίκτρια του Big Brother;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάστινγκ πραγματοποιήθηκε στα Ολυμπιακά κέντρα Γαλατσίου. Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, βρέθηκε εκεί και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram άφησε να υπονοηθεί ότι θα συμμετάσχει και εκείνη στο εν λόγω reality. «Να σας στείλω και τα χαιρετίσματά μου από εδώ. Από τα Ολυμπιακά Κέντρα Γαλατσίου, όπου κάτι μαγειρεύεται εδώ αλλά δεν θα σας το πω ακόμα. Μπορεί κάποιοι να το ξέρετε».

Μέχρι στιγμής σίγουροι για τους “Διάσημους” θεωρούνται οι: Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, Θωμαΐς Απέργη, Άρης Μακρής και Ιωάννης Μελισσανίδης.

Survivor 4: Τα ποσά που θα παίρνουν

Οι διάσημοι θα παίρνουν από 2000 έως 7000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ οι Μαχητές από 300 έως 1500 ευρώ την εβδομάδα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact