ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 19 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις, αν δεν συγκρατηθείς, αν δεν προστατέψεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου! Μακριά επίσης, από παιχνίδια εξουσίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από εμμονές, κακές σκέψεις και θυμό, διότι θα υπάρξουν ρήξεις με το έτερον ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος πρόσωπα! Οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος, απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρχουν κυρώσεις! Οικονομικά κάνεις ανούσια έξοδα, που θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου! Χειρίσου όπως πρέπει και κυρίως με συνείδηση τις σκέψεις, τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε αυθόρμητες δράσεις και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με το ταίρι σου, φρόντισε κατευνάσεις τα πνεύματα. Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο λόγω πάθους, γιατί θα αργά ή γρήγορα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να αναμένεις συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι, είναι ο οικονομικός τομέας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου! Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις, μετά από μία έντονη παρεξήγηση, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν είναι σημαντικές και μακροχρόνιες! Για το λόγο αυτό, μείνε συγκρατημένος και ψύχραιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, τώρα αποκαλύπτεται! Θα πρέπει όμως να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς και να μην παρεξηγηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη, επαναλαμβάνοντας τα! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact