ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 19 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις, αν δεν συγκρατηθείς, αν δεν προστατέψεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου! Μακριά επίσης, από παιχνίδια εξουσίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από εμμονές, κακές σκέψεις και θυμό, διότι θα υπάρξουν ρήξεις με το έτερον ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος πρόσωπα! Οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος, απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρχουν κυρώσεις! Οικονομικά κάνεις ανούσια έξοδα, που θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου! Χειρίσου όπως πρέπει και κυρίως με συνείδηση τις σκέψεις, τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε αυθόρμητες δράσεις και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με το ταίρι σου, φρόντισε κατευνάσεις τα πνεύματα. Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο λόγω πάθους, γιατί θα αργά ή γρήγορα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να αναμένεις συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι, είναι ο οικονομικός τομέας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου! Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις, μετά από μία έντονη παρεξήγηση, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν είναι σημαντικές και μακροχρόνιες! Για το λόγο αυτό, μείνε συγκρατημένος και ψύχραιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, τώρα αποκαλύπτεται! Θα πρέπει όμως να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς και να μην παρεξηγηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη, επαναλαμβάνοντας τα! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact