ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 19 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα προκαλέσει ρήξεις, αν δεν συγκρατηθείς! Ορισμένες δύσκολες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην καθημερινότητα σου και θα σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Πρόσεξε πολύ λοιπόν, τις αντιδράσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε! Αν είσαι ελεύθερος, λανθασμένα παρασύρεσαι σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, βασίζεται σε σχέσεις συναδελφικές ή κλονισμένες συνεργασίες! Οικονομικά ξοδεύεις πολλά για άλλους και ενδεχομένως να το μετανιώσεις κάποτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις πρακτικές λύσεις άμεσα και να οργανωθείς άψογα, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου! Εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, τρεξίματα, θέματα φυσικής κατάστασης και εμφάνισης, σε αγχώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και φρόντισε να μην παρασύρεσαι σε αυστηρή κριτική του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη και γκάφες! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, πρέπει άμεσα να μειώσεις την τάση σου για έπαρση! Η ανάγκη σου, για προσωπική προβολή και για αποδοχή των άλλων γύρω σου, σε παρασύρει σε λάθη και υπερβολές! Όπως και να έχει, διατήρησε την λογική και την ωριμότητα σου, αν δεν θες να έχεις απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και έρωτες, που στο τέλος σε πληγώνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και απέφυγε απαιτήσεις και κόντρες χωρίς όρια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη και την υπεροχή σου, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές, που θέλουν το κακό σου! Απέφυγε τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact