ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 19 Ιουλίου

Ο Ερμής στο Λέοντα από σήμερα και οι επικοινωνίες μας παίρνουν χαρακτήρα θεατρικό, γεμάτο υπερβολή αλλά και χιούμορ … Ιδανική περίοδος για κατάστρωση διακοπών ιδιαίτερα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα, αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος! Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά ορισμένα πράγματα στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις καταστρέψεις. Οφείλεις επιπλέον, να συγκρατηθείς και να μην γκρινιάζεις για παλαιά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να πεις όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και πολύ πιθανόν να σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει κόντρες και συγκρούσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στις συναδελφικές σχέσεις, σου χαλάει την διάθεση και σε φτάνει στα όρια σου! Οικονομικά πιέζεσαι πολύ γιατί προκύπτουν μεγάλα έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις πολλές επιτυχίες, που αφορούν νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές, χάρη στα εκφραστικά σου μέσα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε προειδοποιεί να μην είσαι ριψοκίνδυνος, εγωκεντρικός, αγενής, ανώριμος, επιπόλαιος και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες, οπωσδήποτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα σου προσφέρει νέες γνωριμίες και πολλά ευχάριστα ερωτικά μηνύματα, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, γίνεται αιχμηρή, νευρική και έντονη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, πρέπει να φερθείς σοφά και με ορθολογισμό, ώστε να πετύχεις αυτά που θες! Οικονομικά, πες όχι σήμερα σε υπογραφές και συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, βασανίζεσαι από αβεβαιότητα και ανασφάλεια, αφού νιώθεις πως απειλούνται τα κεκτημένα σου και οι αξίες σου! Τα γεγονότα σήμερα, σου ξυπνούν το ένστικτο της επιβίωσης, αλλά και της ανάγκης για ανάδειξη της αξίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, προς το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσιο φλερτ! Δεν έχεις πια διάθεση για έρωτες με ημερομηνία λήξης και ψάχνεις μόνο σοβαρές προτάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έχεις αναποδιές! Επαγγελματικά, οι αργοί σου ρυθμοί, θα φέρουν αρνητικές συνέπειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact