ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 19 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η όψη Τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει πάρα πολύ και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς, που θα θέλουν να σε βλάψουν και εσύ πρέπει να τους αντικρούσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο άλλο σου μισό τα νεύρα σου από την δουλειά και επίσης , μην προσπαθείς να του επιβληθείς με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν ζημιές και απώλειες! Προσοχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις ένα ταξίδι, μία έξοδο ή μία εκδρομή, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Επίσης, από το Τετράγωνο αυτό, κλονίζονται οι κοινωνικές σου συναναστροφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη απανωτά, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου! Οικονομικά, ένα γεγονός σε αγχώνει και αλλάζεις στρατηγική!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, όπως και σωματική αντοχή, για να ανταπεξέλθεις σε δυσκολίες και εμπόδια που θα προκύψουν στην καθημερινότητα σου και θα σε εξαντλήσουν! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, βρες οπωσδήποτε χρόνο να ξεκουραστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου και πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου, αλλά και το κατά πόσο τα αποκομίζεις από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος άτομο, που στο τέλος θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, θα το δεις να εξελίσσεται τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, πριν να είναι πολύ αργά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact