ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, μία ημέρα με σίγουρη καλοπέραση είναι εδώ! Έρχονται πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα που σχετίζονται με παιδιά, δημιουργικές δραστηριότητες και στιγμές ψυχαγωγίας! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και χορταίνεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα αισθανθείς πως είσαι το επίκεντρο της προσοχής! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες και ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν ήδη σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις στο έπακρο την σχέση ή το γάμο σου, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι σαφέστατα με το μέρος σου στα οικονομικά σου θέματα και θα έχεις μόνο κέρδος! Επαγγελματικά, η καλή σου φήμη σε βοηθά να ανελιχθείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ορθά και έξυπνα! Εμπιστεύσου χωρίς δεύτερη σκέψη το ένστικτό σου και θα καταφέρεις, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, προβληματισμούς και εκκρεμότητες, που αφορούν οικογένεια και σπίτι! Θα βρεις επιτέλους, με ευκολία, μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις σήμερα μαζί με το άλλο σου μισό, την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού! Επιπλέον, δεν θα λείψουν ρομαντικές και τρυφερές στιγμές μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα, μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με τον παλιό σου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα σήμερα και επιτέλους θα νιώσεις ήρεμος! Οικονομικά, βρίσκεται μία λύση που αφορά μία υποχρέωση για το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για εσένα, όσον αφορά τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και συναναστροφές! Επίσης ευνοούνται ταξίδια και γενικά μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Θα αισθανθείς πολύ αγαπητός και δημοφιλής και θα έχεις μία χαρούμενη είδηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο την σημερινή ημέρα, με το άλλο σου μισό και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, χαρμόσυνες επαφές, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες για νέα ραντεβού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σε άγχωναν, διορθώνονται! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και νέα ξεκινήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact