ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, μία ημέρα με σίγουρη καλοπέραση είναι εδώ! Έρχονται πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα που σχετίζονται με παιδιά, δημιουργικές δραστηριότητες και στιγμές ψυχαγωγίας! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και χορταίνεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα αισθανθείς πως είσαι το επίκεντρο της προσοχής! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες και ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν ήδη σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις στο έπακρο την σχέση ή το γάμο σου, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι σαφέστατα με το μέρος σου στα οικονομικά σου θέματα και θα έχεις μόνο κέρδος! Επαγγελματικά, η καλή σου φήμη σε βοηθά να ανελιχθείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ορθά και έξυπνα! Εμπιστεύσου χωρίς δεύτερη σκέψη το ένστικτό σου και θα καταφέρεις, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, προβληματισμούς και εκκρεμότητες, που αφορούν οικογένεια και σπίτι! Θα βρεις επιτέλους, με ευκολία, μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις σήμερα μαζί με το άλλο σου μισό, την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού! Επιπλέον, δεν θα λείψουν ρομαντικές και τρυφερές στιγμές μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα, μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με τον παλιό σου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα σήμερα και επιτέλους θα νιώσεις ήρεμος! Οικονομικά, βρίσκεται μία λύση που αφορά μία υποχρέωση για το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για εσένα, όσον αφορά τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και συναναστροφές! Επίσης ευνοούνται ταξίδια και γενικά μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Θα αισθανθείς πολύ αγαπητός και δημοφιλής και θα έχεις μία χαρούμενη είδηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο την σημερινή ημέρα, με το άλλο σου μισό και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, χαρμόσυνες επαφές, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες για νέα ραντεβού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σε άγχωναν, διορθώνονται! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και νέα ξεκινήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact