ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου

Σήμερα, το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μας δίνει την δύναμη και θέληση!

Θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε, αλλά και να απολαύσουμε πάθος και σεξουαλικότητα! Εύνοια θα υπάρξει και στον οικονομικό τομέα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, θα μπορέσεις επιτέλους, να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες! Θέματα για τα όποια τόσο καιρό ξόδευες ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στα περισσότερα από αυτά! Επίσης, μία αποκάλυψη, θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τώρα, την ορθή απόφαση, σε ένα ζήτημα που καιρό τώρα εκκρεμεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές και σεξουαλικότητα στην σχέση σου! Επιπλέον, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς, απλά διεκδικώντας συζήτηση με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες την σημερινή ημέρα, να γοητεύσεις με την καυτή προσωπικότητα σου, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα αντιμετωπίσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά θα βγεις κερδισμένος και θα ηρεμήσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου, ώστε να τις ενδυναμώσεις και να τις βελτιώσεις στο έπακρο! Ο περίγυρος σου και οι καταστάσεις που τον αφορά, θα εκείνος, που θα σου δώσει βαθιά ευχαρίστηση και ικανοποίηση! Το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου δώσει μόνο χαρά στον τομέα των σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου χαρίσει την δυνατότητα, για να ξεκινήσεις μία νέα σταθερή και ουσιαστική σχέση ή να κάνεις μία γνωριμία πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου και παράλληλα χορταίνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές και δυνατό συναίσθημα με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, βελτιώνονται στον επαγγελματικό χώρο! Οικονομικά, βρίσκεις τις ισορροπίες που έψαχνες, σε έσοδα-έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα έχεις την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, που έως τώρα σε άγχωναν και σε είχαν μάλλον κουράσει αρκετά! Αισθάνεσαι πιο δυνατός πλέον και σαφώς ικανότερος να τακτοποιήσεις μία και καλή και την παραμικρή λεπτομέρεια! Κλείνεις επιτέλους κύκλους που σε βάραιναν και ανοίγεις νέους, με πιο πολλές ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για την σχέση σου! Παρά τις αυξημένες σας υποχρεώσεις, θα δεις πως αργά ή γρήγορα, πως η ημέρα θα τελειώσει με πάθος και έντονο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας γοητευτικός έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην καριέρα και θα έχεις επιτυχία! Οικονομικά, πες ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε συμφωνίες σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact