ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει εποικοδομητικές και χαρμόσυνες αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, τις οποίες εδώ και καιρό τώρα ήθελες! Θα έχεις σίγουρα πολλές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου, ενδυναμώνοντας και αναζωπυρώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Θέτεις στόχους ζωής και υλοποιείς ιδέες και σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ξεχωρίζεις με την γοητεία, τον ερωτισμό και το πάθος που αποπνέεις! Η ημέρα, θα φέρει σίγουρα κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και ερωτικές επιτυχίες και μάλιστα, ίσως έρθει μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, σε σκοπούς και στόχους που θες να πετύχεις εδώ και αρκετό καιρό! Επαγγελματικά ωστόσο, κάνεις αρκετά παρορμητικά λάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις την σημερινή ημέρα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, να επωφεληθείς από πολλά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας κρυφές ενέργειες κάποιων ατόμων για κάποια θέματα που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, ώστε να αναδείξεις τον ανανεωμένο εαυτό σου και να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και να νιώσεις ξανά σιγουριά και ηρεμία! Πολύ πιθανόν μάλιστα, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με την σχέση σου τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις λίγες, αλλά σίγουρα αξιόλογες και ποιοτικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασία, είσαι πιο ευνοημένος από ποτέ και πρέπει να το εκμεταλλευτείς με ποικίλους τρόπους! Τύχη επίσης θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού τα έσοδα σου αυξάνονται ξαφνικά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις σπουδαίες ευκαιρίες, για να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού και εκπαίδευσης, αλλά και γενικά κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις! Σε διακρίνει αισιοδοξία και χαρά, αλλά και μπόλικη τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους! Χορταίνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, παθιασμένες συναντήσεις και καυτό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το άλλο σου, ανανεώνοντας την σχέση σας, με ψυχαγωγικές εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για συμβόλαια, συμφωνίες και υπογραφές!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact