ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει εποικοδομητικές και χαρμόσυνες αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, τις οποίες εδώ και καιρό τώρα ήθελες! Θα έχεις σίγουρα πολλές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου, ενδυναμώνοντας και αναζωπυρώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Θέτεις στόχους ζωής και υλοποιείς ιδέες και σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ξεχωρίζεις με την γοητεία, τον ερωτισμό και το πάθος που αποπνέεις! Η ημέρα, θα φέρει σίγουρα κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και ερωτικές επιτυχίες και μάλιστα, ίσως έρθει μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, σε σκοπούς και στόχους που θες να πετύχεις εδώ και αρκετό καιρό! Επαγγελματικά ωστόσο, κάνεις αρκετά παρορμητικά λάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις την σημερινή ημέρα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, να επωφεληθείς από πολλά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας κρυφές ενέργειες κάποιων ατόμων για κάποια θέματα που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, ώστε να αναδείξεις τον ανανεωμένο εαυτό σου και να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και να νιώσεις ξανά σιγουριά και ηρεμία! Πολύ πιθανόν μάλιστα, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με την σχέση σου τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις λίγες, αλλά σίγουρα αξιόλογες και ποιοτικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασία, είσαι πιο ευνοημένος από ποτέ και πρέπει να το εκμεταλλευτείς με ποικίλους τρόπους! Τύχη επίσης θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού τα έσοδα σου αυξάνονται ξαφνικά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις σπουδαίες ευκαιρίες, για να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού και εκπαίδευσης, αλλά και γενικά κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις! Σε διακρίνει αισιοδοξία και χαρά, αλλά και μπόλικη τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους! Χορταίνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, παθιασμένες συναντήσεις και καυτό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το άλλο σου, ανανεώνοντας την σχέση σας, με ψυχαγωγικές εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για συμβόλαια, συμφωνίες και υπογραφές!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact