ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ανακτήσεις ξανά η αυτοπεποίθηση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου! Μπορείς να αναμένεις αρκετά θετικά γεγονότα και συγκυρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Άρη-Πλούτωνα! Αποδεικνύεις την αξία σου και να εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα ταίρι που σε καλύπτει ολοκληρωτικά και σου προσφέρει πραγματική σιγουριά! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις στιγμές σεξουαλικότητας και πάθους με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, κάποια γεγονότα, λειτουργούν ως ισχυρές ενδείξεις για την πίστη του σε εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές σου επιθυμίες και στόχοι, γίνονται με ευκολία πραγματικότητα! Στην καριέρα, θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα, για να δεις τους καρπούς των κόπων σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, η επιτυχία είναι στα χέρια σου την σημερινή ημέρα! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί το ισχυρό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα! Εκπληρώνεις με ευκολία βαθιές επιθυμίες, σκοπούς και στόχους! Υλοποιείς ιδέες και κάνεις πράξη τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Επιπλέον, αλλάζει ριζικά ότι σε ενοχλεί και σε εξαντλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες, αλλά και εκπλήρωση βαθιών επιθυμιών στην αισθηματική σου ζωή! Ομορφαίνεις και η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα παθιασμένη και ρομαντική ημέρα, όπως και πολλές καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, επιβραβεύεσαι για την σκληρή δουλειά, που έχεις ρίξει τόσο καιρό! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα εύνοια τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, ήρθε η ώρα, να επαναφέρεις την καλή και χαρούμενη σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στην ζωή σου, την ηρεμία, την αισιοδοξία και την σιγουριά! Το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από τοξικές καταστάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις! Έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, αλλά και στις δυνάμεις σου και φρόντισε να υλοποιήσεις σχέδια και σκοπούς, κυρίως με παρασκηνιακό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τώρα μπορείς να βρεις αυτό που σου αξίζει πραγματικά στον έρωτα, να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία, γεμάτη πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώνεται η σχέση ή ο γάμος σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα ορισμένες αποκαλύψεις που θα έρθουν, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες μια και καλή! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο και γενικά μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact