ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις έντονα ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, κίνηση, μετακινήσεις και ανανέωση! Το νου σου όμως, γιατί πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για κριτική και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή και να πληγωθούν. Ένα καλό νέο έρχεται, που εδώ και καιρό περίμενες, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αισιοδοξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, σε βιαστικές νέες γνωριμίες και ανούσια φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα στο τέλος! Αν είσαι δεσμευμένος ο σύντροφος να απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και περνάτε υπέροχα μαζί, αρκεί να μην το παρακάνεις με την τάση σου για απαιτήσεις και υπερβολές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες σήμερα, θα προκύψουν, κυρίως όσον αφορά οφειλές! Επαγγελματικά, ηρεμείς από το άγχος και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα πάρεις αποφασιστικά κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, αλλά και να γεφυρώσεις σχέσεις που είχαν προβλήματα! Οπότε μην διστάσεις λεπτό, να ζητήσεις συγνώμη και να ξαναπλησιάσεις κάποιον που θες! Ξεχωρίσεις για την πειθώ και την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος σε αφθονία, μέσα στην σχέση σου! Απέφυγε ζήλιες και καταπίεση και θα δεις ότι πρόκειται για μία απόλυτα απολαυστική ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη απόλαυση! Ζήσε το, χωρίς όμως να παραμυθιάσεις τον εαυτό σου, για μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, όλα θα πάνε πρίμα! Επαγγελματικά, κερδίζεις έναν στόχο, μέσα από μία αποκάλυψη, ανακαλύπτοντας κάτι που θα σε ωφελήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα δίνει τέλος στην μοναξιά και στην ρουτίνα! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν άμεσα στο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν επιτέλους αρμονικά και όπως θα ήθελες! Καλό είναι να μην βιάζεσαι όμως, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος τώρα και οι λύσεις βρίσκονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλωσορίζεις μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε καταφέρνει να σε ηρεμεί και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και αρμονικά! Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία λοιπόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ο δεσμός σου θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να καταφέρετε με τον σύντροφο να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και σπουδαία βήματα μπροστά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τις άψογες συναδελφικές σχέσεις, που θα έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους! Οικονομικά, κάνεις κάποια περιττά έξοδα, αλλά τελευταία στιγμή… βάζειςμυαλό!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact