ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, έχεις δυναμισμό, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά επιπλέον νιώθεις και έντονα την ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται επιτέλους, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από μέρους σου, γι’αυτό μην βιάζεσαι και μην πιέζεις καταστάσεις! Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είναι καλό να είσαι αποφασιστικός και σταθερός στις απόψεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παραδόξως είσαι πιο ντροπαλός και επιφυλακτικός στο φλερτ, όμως αυτό θα αποδειχτεί ότι θα είναι και το μυστικό της γοητείας και της επιτυχία σου σήμερα, αφού θα σου φέρει μία αξιόλογη κατάκτηση! Αν είσαι δεσμευμένος, αναζητάς ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σου, αλλά καμιά φορά με επιτακτικό και κτητικό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στην ανανέωση στον τομέα της καριέρας και όχι στην προσκόλληση σου σε παλιά τεχνάσματα και συνήθειες! Οικονομικά, κάθε δραστηριότητα σου, στέφεται από επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε, μπορείς να έχεις εύκολα στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να αποφύγεις εγωισμούς, απαιτήσεις και παράλογα νεύρα! Εκμεταλλεύσου την ταχύτατη και την άμεση δράση σου, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πείσε με ευκολία τους συνομιλητές σου και γοήτευσε μέσα από συναναστροφές! Έχεις την ευκαιρία τώρα, να εκπληρώσεις πολλούς στόχους, να προβληθείς και να προωθήσεις τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κυνήγησε και διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, λόγω της αξιοθαύμαστης προσωπικότητας σου που γοητεύει κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε νεύρα και φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες για την σχέση σου! Επιπλέον, απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην δημιουργείς χωρίς λόγο εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, σήμερα! Όσον αφορά τα οικονομικά σου, παρασύρεσαι σε παράλογα έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact