ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και την διαίσθηση σου και καλά κάνεις! Αυτό που σου λέει η… «έκτη αίσθηση» σου λοιπόν, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και επιπλέον θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, τις οποίες όμως θα τις υλοποιήσεις στο μέλλον και όχι άμεσα! Το ενδιαφέρον σου επίσης, θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου σίγουρα θα υπάρξουν σημάδια βελτίωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος η ημέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Καλό θα ήταν βέβαια, να μην πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να αφήσεις να κάνει αυτός το πρώτο βήμα, όσο κι αν καίγεσαι από αναμνήσεις και νοσταλγία! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε σήμερα με τον σύντροφο την θαλπωρή του σπιτιού, απολαμβάνοντας μαζί μία ταινία ή σειρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά βελτιωμένα τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ στα οικονομικά σου αναμένονται κάποια έξοδα που αφορούν το σπίτι κυρίως!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Με ευκολία σήμερα, φίλε Ιχθύ, προχωράς στην εκπλήρωση των στόχων σου και στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, ιδίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Οι δράσεις σου, αλλά και οι… αντιδράσεις σου, είναι ιδιαίτερα γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές! Ο οξυδερκής και πειστικός τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την ζωή σου, με κάθε τρόπο! Σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναλώνεσαι σε παράλληλα φλερτ και ζαβολιές! Η σχέση σου θέλει περισσότερη υπευθυνότητα και συναισθηματισμό από μέρους σου! Επίσης αν δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, φρόντισε να κάτσεις να τα συζητήσεις μαζί του και όχι να αδιαφορήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες και φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή για συμβόλαια, συμφωνίες, συναντήσεις και υπογραφές, που έχουν να κάνουν με επάγγελμα και χρήμα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact