ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η στιγμή να αποδείξεις την αποτελεσματικότητα σου, μέσα από πρακτικότητα και λογική! Σήμερα αυτά θα είναι και τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, να τελειώσεις αρκετές από τις δουλειές σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας! Καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με θετικό αποτέλεσμα και όφελος για σένα! Επιπλέον, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να αποφασίσεις την έναρξη μίας υγιεινής διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί αρχικά η σημερινή ημέρα, να μην είναι τόσο παθιασμένη και συναισθηματική αρχικά, ωστόσο ένα φλερτ μέσα από τον χώρο της εργασίας σου, θα σε χαροποιήσει και θα σου αλλάξει τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση, να τακτοποιήσετε με τον σύντροφο, κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σίγουρα η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου! Οικονομικά, παραδόξως, το πνεύμα οικονομίας που σε διακρίνει, θα σε κάνει να κόψεις τα περιττά έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, αποφασίζεις να προβληθείς, να δράσεις άμεσα και δυναμικά και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε γεγονός και συγκυρία! Οι περιστάσεις της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, δημιουργικότητα και επιπλέον, θα καταφέρεις με ποικίλους τρόπους, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα του θαυμασμού, πάνω σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, κάθε λεπτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις σίγουρα πρωταγωνιστής σήμερα! Χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ και αμέτρητους θαυμαστές! Ναι, ο έρωτας θα σου δώσει σήμερα την μεγάλη ευκαιρία, να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις δώρα, εξομολογήσεις θαυμασμού και εκπλήξεις από τον σύντροφο! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, για περιττή δραματικότητα και υπερβολικές απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε κίνηση και δράση στον επαγγελματικό τομέα, στέφεται από επιτυχία και πραγματικά ξεχωρίζεις! Οικονομικά χρειάζεται… ρέγουλα στα έξοδα, σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact