ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 2 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σήμερα και ίσως είναι η ιδανική ημέρα, για να προωθήσεις μυστικά και παρασκηνιακά κάποια σχέδια σου ή και να οργανώσεις νέες τακτικές διεκδίκησης τους! Φρόντισε μόνο, να μην κοινοποιείς τα σχέδια σου και στους άλλους ανθρώπους και προσωρινά να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς την κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες στιγμές! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, γιατί έρχονται αποκαλύψεις, που θα βλάψουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, παραμυθιάζεις τον εαυτό σου και παρερμηνεύεις την συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, περιόρισε τα λάθη που κάνεις, λόγω ασθενούς μνήμης και αφηρημάδας! Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες, τώρα που έχεις εύνοια και τύχη!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη στα φιλαράκια σου! Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με ποικίλους τρόπους, αυξάνεται! Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί βέβαια, να μην πιέζεις καταστάσεις και να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας συνεχώς αντάλλαγμα από τους φίλους σου! Ιδανική περίοδος, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να πετύχεις ενδυνάμωση της σχέσης σου, αποκτώντας νέα ενδιαφέροντα και νέους τρόπους ψυχαγωγίας με το ταίρι σου! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις ένα πολύ σημαντικό ερωτικό στόχο και διορθώνεις ένα πρόβλημα που είχες με τον σύντροφο σου, μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες ή χαρμόσυνα μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να μην είσαι αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου, γιατί θα έχεις απώλειες και κυρώσεις! Επίσης, όχι στα υπερβολικά έξοδα σήμερα!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα βάλε προτεραιότητα την καταξίωση σου και θα διαπιστώσεις, πως ο,τιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση, όχι μόνο τώρα, αλλά και στο άμεσο μέλλον! Είσαι δυναμικός, έντιμος και ώριμος και αν συνεχίσεις έτσι, θα έχεις σίγουρα ουσιαστική επιτυχία, σε ό,τι στόχο κι έχεις! Η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σου άνοδο και καταξίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σιγουριά, γερές βάσεις και σταθερότητα στην σχέση σου, μετά από σοβαρές και εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας χαρακτηρίζεται από ηρεμία, αρμονία, αλλά και ουσία! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να προσεγγίσεις το άτομο που θες, μέσα από τον εργασιακό σου χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδίδεις άψογα, αρπάζεις ευκαιρίες και κατακτάς την επιτυχία! Οικονομικά έρχονται ουσιαστικές λύσεις και ανακουφίζεσαι!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, περιόρισε σήμερα, μεγάλες προσδοκίες και παρορμητισμό, σε δράση, πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Να είσαι τολμηρός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, αν θες να έχεις κέρδος και όχι απώλειες! Γενικά πάντως, η σημερινή ημέρα, σου φέρνει κέφι και αισιοδοξία, ενέργεια, εγρήγορση και χαρά! Αλλάζεις φιλοσοφία, και απολαμβάνεις τύχη και εύνοια σε επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση για να ανανεωθεί η σχέση σου με τον σύντροφο σου, είναι ένα ταξίδι ή μία ψυχαγωγική έξοδος, που θα σας φέρει μεγάλη χαρά και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα, πολλά υποσχόμενη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην παρασύρεσαι από την τάση σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία και κάνεις παρορμητικά λάθη! Οικονομικά, θα έχεις απώλειες, αφού ξοδεύεις αλόγιστα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact