ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 2 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί πολύ και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, και σαφώς πιο κλειστός κοινωνικά! Μείνε για λίγο στο περιθώριο και μην εμπιστεύεσαι στον καθένα τα σχέδια σου ή τα επιτεύγματα σου, αφού δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την πειθώ σου και την γοητεία σου, ώστε να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί ακριβώς που επιθυμείς και έτσι να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σου φέρει πάθος, σεξουαλικότητα, ερωτισμό και καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις ζήλιες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μάλλον χρησιμοποιείς παρασκηνιακούς τρόπους για την ανέλιξη σου και ίσως να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πρέπει να αποφύγεις τάσεις εγωισμού και ξεσπάσματα, που ενδεχομένως να σου βάλουν αρκετά εμπόδια στα σχέδια σου! Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, που χρήζουν βελτίωσης και ανανέωσης! Πες όχι στην αναποφασιστικότητα, την αναβλητικότητα, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, διότι θα αυξήσεις τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, άσε τα «παιχνίδια» και διεκδίκησε σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Φρόντισε να αναγνωρίσεις μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση, που έρχεται τώρα και να την αρπάξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της σχέσης σου και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πας με τα «νερά» συναδέλφων και συνεργατών, για να γλιτώσεις κόντρες και να πλησιάσεις τους στόχους σου! Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε αγχώσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, καταφέρνεις σήμερα και αποβάλλεις αποτελεσματικά το άγχος, την νευρικότητα, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων! Ανανεώνεσαι μέσα σου, αλλά αυτό φαίνεται και εξωτερικά, αφού βελτιώνεται η εμφάνιση σου! Ήρθε η στιγμή, να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου, να καταφέρεις να ηρεμήσεις, να επικεντρωθείς σε σένα και στην πλήρη βελτίωση της διάθεσης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και θαυμαστές! Ένα άτομο μάλιστα, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, σε προσεγγίζει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της καθημερινότητας σου, δεν θα υπάρξει πολύς χρόνος για έρωτα! Μην παραμελείς τον σύντροφο σου, για να μην υπάρξουν παράπονα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός και χορταίνεις επαίνους! Οικονομικά μην διστάσεις να ξοδέψεις, αν σου δοθεί ευκαιρία για καλοπέραση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact