ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 2 Ιουνίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Επιδιώκεις την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις εύκολα! Ετοιμάσου για στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με φίλους και γνωστούς! Σε χαρακτηρίζει γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλλά και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι γεμάτος ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας, όσον αφορά τα ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σε κακομαθαίνει με πολλούς τρόπους! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα μαζί του και θα ανανεώσετε την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις επιτυχία και δέχεσαι πολλούς επαίνους! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της τάσης σου για επίδειξη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού, μπορεί σε πιέζουν, αλλά καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι αποτελεσματικά σήμερα! Όλες οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται, χάρη στο δικό σου ενδιαφέρον και την αποτελεσματική σου δράση! Διαφύλαξε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, από προβλήματα και παρεξηγήσεις, διότι μάλλον εκφράζεις πολύ έντονα τα παράπονα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα ενδυναμώσει και θα ανανεωθεί η σχέση σου, συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού εκείνος κάνει άμεσα ή έμμεσα, βήμα προσέγγισης! Καλό θα ήταν όμως, να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες, για κάτι που έχεις ξαναδοκιμάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές είναι οι υποχρεώσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς λίγο! Κάποια έξοδα προκύπτουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact