ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα έρχεται μία πολύ σημαντική λύση έρχεται από το πουθενά, που έχει να κάνει με αδέρφια, κοινωνικές σχέσεις, γνωστούς και γείτονες! Επιπλέον, είσαι δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοθαύμαστη πειθώ! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνες ειδήσεις και ευχάριστα νέα! Απολαμβάνεις τύχη, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους! Μην πεις όχι, σε εξόδους, νέες γνωριμίες, ψυχαγωγικές μετακινήσεις, ακόμα και μία εκδρομή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να λύσεις ένα σημαντικό θέμα, που απασχολούσε εσένα και τον σύντροφο, μετά από μία σοβαρή και ώριμη συζήτηση! Επίσης, φρόντισε να ακούς τις συμβουλές των φίλων σου, για τα προβλήματα της σχέσης σου και δεν θα χάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στην εργασία, κυρίως λόγω της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου σε συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, το παρακάνεις στα έξοδα και πιθανόν να το μετανιώσεις αργότερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, όπως πάντα, έτσι και σήμερα, αποζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και επιτέλους τώρα το καταφέρνεις με κάθε τρόπο! Αποκτάς την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου και σταθεροποιείς καταστάσεις και σχέσεις, οι οποίες σου δημιουργούσαν ανασφάλεια! Αν αποφύγεις κτητικότητα και απολυτότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έχεις τα αποτελέσματα που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αμέσως νέες γνωριμίες και καλύτερα να ακολουθείς τις συμβουλές και τις προτάσεις των φίλων σου, πριν προχωρήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις με κάθε τρόπο, να αποφύγεις τσακωμούς και ξεσπάσματα, που πιθανόν βλάψουν στην σχέση σου! Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις κόντρα σε ό,τι λέει ο σύντροφος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, διεκπεραίωσε άμεσα εκκρεμότητες σήμερα, για να μην αγχωθείς αργότερα! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις, εκτός των αναμενόμενων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, είσαι περιζήτητος και δημοφιλής και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου ζωή, με ποικίλους τρόπους! Κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες γνωριμίες! Είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, με χιούμορ και πολύ κοινωνικός, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα, στο να κατακτήσεις στόχους και να διεκδικήσεις τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες, γιατί αργά ή γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες και θα καταλάβεις πως για άλλη μία φορά διάλεξες το λάθος άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμό, πάθος και μπόλικο συναίσθημα! Ωστόσο, μην προκαλέσεις κόντρες χωρίς λόγο, γιατί έτσι, χάνεις το δίκιο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε τα αυθόρμητα λάθη σε δουλειά και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα! Προστάτεψε ό,τι έχεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact