ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 4 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Βελτίωση του εαυτού σου προβλέπεται σήμερα, Καρκίνε, με αρκετά βήματα που θα κάνεις, αναγνωρίζοντας (και ίσως σιγοτραγουδώντας) ότι «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε». Απαλλαγμένος από την κριτική προς τους άλλους, αλλά και σε σένα τον ίδιο, θα περάσεις στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα που θα είναι ανεπανάληπτες και θα θυμάσαι για αρκετό καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι σήμερα, Καρκίνε, να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περάσετε περισσότερο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, άφησε στην άκρη τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα βασανίζουν έντονα το μυαλό σου οι υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα επιστρατεύσεις σήμερα το χιούμορ σου, Λέων, για να κάνεις τους γύρω σου να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν. Αυτό φυσικά, όχι επειδή θέλεις να κάνεις το γελωτοποιό, αλλά διότι βλέπεις ένα βαρύ ψυχολογικό φορτίο πάνω τους. Εσύ έχεις καλή διάθεση και ξέρεις ότι μπορείς να χειριστείς τα δύσκολα, οπότε θα βοηθήσεις τα δικά σου άτομα, με το χαμόγελό τους να είναι η επιβράβευσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις της. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η διαίσθησή σου, Παρθένε, σήμερα θα σε κάνει να βρεθείς κοντά σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, περνώντας όμορφες στιγμές. Μία μικρή γκρίνια απόφυγε μόνο, επειδή δε σε ειδοποίησαν κι εμφανίστηκες μόνος σου. Ξεπέρασέ το γρήγορα και θα διαπιστώσεις ότι είναι μάταιο κι ανώφελο να στενοχωριέσαι για μικροπράγματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου, Παρθένε. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Σήμερα, πρόσεξε τις δαπάνες σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact