ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 4 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η τιμιότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα σου, Τοξότη, σήμερα θα σε βοηθήσουν να βγεις από μία δύσκολη κατάσταση με άτομο του περιβάλλοντός σου, που πήγε να σε μπλέξει με τρίτους. Με μία αίσθηση ανακούφισης, μοιράζεσαι στιγμές θαλπωρής με τα’ αγαπημένα σου άτομα. Ικανοποιημένος επειδή δεν κυριάρχησε η αδικία, συνεχίζεις τη μέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν σήμερα συζητήσεις σε έντονους τόνους, Τοξότη μου. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να κάνεις μετά τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι στο ζώδιό σου βρίσκεται ο Ερμής και σου δίνει όλη του την καλή ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε, Τοξότη, είχε βαρύ φόρτο εργασίας και υψηλή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε, επειδή θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Τα πράγματα πάντως, θ’ αρχίσουν να ισορροπούν με σταθερό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Λιώνει σήμερα ένα μικρό «παγόβουνο» που υπήρχε μέσα σου, Αιγόκερε, η διάθεσή σου γίνεται αρκετά ανεβασμένη και θέλεις να τη μοιραστείς με τα πολύ στενά σου άτομα. Ετοιμάζεις μία μικρή συγκέντρωση και βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τα ευχαριστήσεις. Τα βλέμματα θαυμασμού που θα εισπράξεις, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στο εξής, Αιγόκερε, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Κάνε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου για προβληματικά θέματα του πρόσφατου παρελθόντος και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά από αύριο. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπονται οι σπατάλες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact