ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 4 Νοεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ευχάριστη ελαφρότητά σου, Υδροχόε, σήμερα σε κάνει να είσαι περιζήτητος στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς βλέπεις ότι και οι άλλοι έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν λίγο από την πίεση των ημερών. Πρόσεχε μόνο λίγο τις προοδευτικές σου ιδέες απέναντι σε ορισμένες παραδοσιακές αντιλήψεις, επειδή αργότερα ίσως σε φέρουν σε δύσκολη θέση κι αυτό δε θα σου είναι καθόλου ευχάριστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Υδροχόε, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Οι λογομαχίες με το σύντροφό σου που μπορεί να προκύψουν, αποφεύγονται, αν μιλήσεις ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου, Υδροχόε, πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις, για να πας καλά στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ιδιαίτερα ευσυγκίνητος είσαι σήμερα, Ιχθύ μου, εξαιτίας ενός φιλικού σου ατόμου. Τα ευγενικά του λόγια κι οι ευχαριστίες του για τη βοήθεια που του προσέφερες, θα σε ταράξουν ευχάριστα. Το οικογενειακό σου περιβάλλον από την άλλη, θα χρειαστεί την υποστήριξή σου για υλικά πράγματα. Προσφέρεις κι εκεί την αρωγή σου, αλλά προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες το σύντροφό σου, Ιχθύ, έχουν περάσει, οπότε είναι ευκαιρία να χαρείτε τη σχέση σας, ίσως πηγαίνοντας μια εκδρομή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την περίοδο αυτή, που είναι ο Ερμής στον Τοξότη, για να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, έχει έρθει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact