ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 4 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η φιλοδοξία σου ν’ ανοίξεις το δικό σου δρόμο, Κριέ, ώστε να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, θα σε ωθήσει στο να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, τις οποίες αργότερα θα εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτή την ενέργεια, βοήθειά σου θα είναι άτομα του οικογενειακού στου κύκλου, τα οποία πιστεύουν στη δύναμή σου, στη μεγάλη σου εξυπνάδα, καθώς και στο πείσμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Θα αφιερώσεις σήμερα χρόνο, Ταύρε, και θα βρεις τον τρόπο για ν’ ακούσεις τα βάσανα ενός φιλικού σου προσώπου. Εκδηλώνεις την αγάπη σου και απλώνεις το χέρι σου για στήριξη. Επιπλέον, παρασύρεις και παρασύρεσαι σε όμορφες στιγμές χαλάρωσης κοντά στη φύση, αφού είναι διαρκής επιθυμία σου το ν’ ασχοληθείς με τη γη και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε άτομα που έχουν στενή σχέση μαζί της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος κι οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, θα σ’ εκνευρίσουν πολύ. Καλό είναι ν’ αντιμετωπίσεις τις αναποδιές επιλέγοντας χαμηλούς τόνους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, έχουν έρθει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ψάχνεις απαντήσεις, Δίδυμε, σε ερωτήματα που γεννιούνται από ένα οικογενειακό σου άτομο και η συζήτηση που θα κάνεις, θα ρίξει φως στις απορίες που είχες ως τώρα. Μετά, θα νιώσεις αρκετά ανάλαφρος, αφού επρόκειτο για ένα βάρος που είχες αρκετές ημέρες τώρα. Έτσι, στη συνέχεια περνάς ευχάριστες στιγμές με φιλικά σου άτομα και μοιράζεσαι μαζί τους όλη αυτή την εμπειρία που πέρασες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Δίδυμέ μου, να προσέξεις την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Δίδυμε, τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να βγεις από το αδιέξοδο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact