ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, θα μπορέσεις με τις δράσεις σου, να κάνεις πράξη, αισθήματα και βαθιές ανάγκες! Αυτή η τάση σου, εξυπηρετεί στο έπακρο, την διεκδίκηση και την εκπλήρωση των υψηλών στόχων σου! Αν περιορίσεις βιασύνη, παρορμητικότητα, υπερβολική αισιοδοξία και υπέρμετρο ενθουσιασμό, θα έχεις τύχη και εύνοια, σε κοινωνικές επαφές, συνομιλίες, αλλά και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η τάση σου για περιπέτεια, ερωτικά παιχνίδια και ανεμελιά, θα φέρει στον δρόμο σου φλερτ και νέες γνωριμίες, κατακτήσεις, εξομολογήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς χωρίς λόγο ανεπιθύμητους τσακωμούς! Αντ’αυτού, φρόντισε να ανανεώσεις την σχέση σου με το ταίρι σου, με ψυχαγωγικές εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας χρειάζεται προσοχή, αφού είσαι αρκετά αυθόρμητος και πέφτεις σε λάθη! Οικονομικά, εκπληρώνεις επιθυμίες και στόχους!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, μην διστάσεις την σημερινή ημέρα να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε ενδοσκόπηση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών και επιθυμιών σου! Ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικές εκδηλώσεις και σπουδαίες αποφάσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα του περιγύρου σου! Εκμεταλλεύσου την σοφία και διορατικότητα σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πάντα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ενισχυμένη σου γοητεία, το μυστήριο που αποπνέεις, όπως και η έντονη σεξουαλικότητα σου, είναι χαρακτηριστικά που θα σου προσφέρουν αξιόλογες και ακαταμάχητες κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σεξουαλική εύνοια, και προσπάθησε να μην προκαλείς τσακωμούς για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να προστατέψεις συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες, από παρεξηγήσεις! Οικονομικά, έρχονται μόνο θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να το επιδιώξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αντιμετωπίζεις σχέσεις και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγενική συμπεριφορά, δικαιοσύνη και διακριτικότητα! Είναι η ιδανική ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα παρελθοντικά σου λάθη, να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί λόγω παρεξηγήσεων και να διορθώσεις ή και να ενδυναμώσεις διαπροσωπικές σχέσεις! Νομικά ζητήματα, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αναζωπυρώνεις την σχέση ή τον γάμο σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά μαζί του! Όπως και να έχει, εσύ πρέπει να αποφύγεις εγωιστικές συμπεριφορές απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, ερωτικές επαφές και φλερτ, που υπόσχονται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βελτίωση θα έχουν οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact