ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε τρεξίματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όπως και σε πρακτικά θέματα! Μπορεί να κουραστείς κάπως, όμως θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις και να κλείσεις πολλές από εκκρεμότητες σου! Κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις για έναρξη διατροφή, ενδυνάμωση σώματος ή ψυχολογική ανανέωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου χώρο, θα έχει θετική εξέλιξη και αυτό θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις όλη την ώρα το ταίρι σου για μικρά λαθάκια, επειδή απλά κοιτάς και κολλάς σε λεπτομέρειες, διότι ενδεχομένως να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις στην καριέρα, με σκληρή δουλειά, σοβαρή προσπάθεια και αξιοθαύμαστη απόδοση! Οικονομικά, τακτοποιείς υποχρεώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, ώρα να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη προσπάθεια! Τραβάς τα βλέμματα του περίγυρου πάνω σου και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των άλλων! Απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα σου με πάθος, θάρρος, καλή διάθεση και θέληση! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις στιγμές δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το άλλο σου μισό, γεμίζει τρυφερότητα, συναίσθημα, πάθος, χαρές και ρομαντισμό! Περιόρισε μόνο τις υπερβολικές σου απαιτήσεις και την έπαρση απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, ζεις τον έρωτα me ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές και φλερτ! Μεγάλη ευκαιρία, να βρεις τον μεγάλο έρωτα σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα καταφέρεις να πετύχεις μεγάλες φιλοδοξίες! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε παράλογα έξοδα, απλά για λόγους ψυχαγωγίας ή καλλωπισμού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα παραδόξως, θα είσαι αρκετά κλειστός, συναισθηματικός, ντροπαλός και ευαίσθητος! Αυτή η στάση σου, θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες και τις βαθιές σου επιθυμίες! Όσον αφορά αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος, θα τις αφήσεις πίσω και θα σβήσεις ανασφάλειες και αβεβαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε μουρμούρα, παράπονα και γκρίνια, που ενδεχομένως να φέρει ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία σε παρασύρουν άλλη μια φορά, σε έναν έρωτα από το παρελθόν σου! Καλύτερα να μην κάνεις βήμα επαναπροσέγγισης την σημερινή ημέρα! Ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την απόδοση σου! Οικονομικά, θα έχεις άγχος, κυρίως για τα έξοδα του σπιτιού!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact