ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα και η ημέρα μας γίνεται σαφώς πιο συναισθηματική, ρομαντική, τρυφερή!

Οι πιο τυχεροί είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, ενώ οι Μεταβλητοί, πρέπει να αποφύγουν εξιδανικεύσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα διαλέγεις την απομόνωση, την ενδοσκόπηση, την εποικοδομητική μοναξιά και την ηρεμία σου! Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στην ψυχολογική και συναισθηματική σου ισορροπία! Μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, θα αναγνωρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις αληθινές σου επιθυμίες και έτσι θα μπορέσεις πιο εύκολα να τις εκπληρώσεις, ιδίως να κινηθείς παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος δίνεις πιο πολλά στο ταίρι σου, από ό,τι εκείνο σε εσένα. Η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου σου και η υπερβολική γενναιοδωρία σου, από την μία θα βελτιώσει την μεταξύ σας σχέση, αλλά από την άλλη ίσως αισθανθείς πως εκείνος εκμεταλλεύτηκε την στάση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες σήμερα, διότι θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πες όχι σε ίντριγκες, κλίκες και κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις και αλλάζεις τακτική!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, μπορείς να αναμένεις σήμερα πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες αλλαγές, την σημερινή ημέρα! Ετοιμάσου για ανατροπές στην ζωή σου, οι οποίες αργά ή γρήγορα, θα λειτουργήσουν υπέρ σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό και οι φίλοι σου, σου στέκονται δίπλα σου, σε κάθε σου δράση και επιπλέον, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να αλλάξεις ερωτική πλεύση, αφού μπορεί μέχρι τώρα να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο άτομο και σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα καινούργιο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα στο δεσμό σου, με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, απολαμβάνεις βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα έρθουν απρόσμενα έξοδα και θα αγχωθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, απολαμβάνεις την αποδοχή του κοινωνικού σου περίγυρου, πράγμα που το έχεις έντονη ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες, προσγειωμένες και σοφές δράσεις και αντιδράσεις σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Για το λόγο αυτό, να είσαι προετοιμασμένος για ζηλοφθονίες και ανταγωνιστές! Κοινωνική εικόνα και υπόσταση, βελτιώνονται στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποδείξεις στο άλλο σου μισό, την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου! Εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι με πράξεις και όχι με ανόητα λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία αξιόλογη γνωριμία που υπόσχεται σιγουριά και σταθερότητα! Πιθανόν, το άτομο αυτό, να είναι μεγαλύτερο από εσένα ηλικιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, το πνεύμα αποταμίευσης που δε χαρακτηρίζει, θα σου φέρει κέρδος! Στην καριέρα, έχεις επιτυχία και εκπληρώνεις υψηλές φιλοδοξίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact