ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, υποδέχεσαι μία αισιόδοξη, χαρούμενη και ανέμελη ημέρα! Ανανεώνεις με ποικίλους τρόπους την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα ενδιαφέρονται πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και αισθάνεσαι πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Ιδανική ημέρα για διοργάνωση ταξιδιού, εκδρομής ή ψυχαγωγικής εξόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να επιδιώξεις συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να λύσετε τα προβλήματα μια και καλή! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από την κοινωνική σου ζωή, θα απολαύσεις φλερτ, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ραντεβού, κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι οξυδερκείς ιδέες σου είναι αξιοθαύμαστες και εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους σου! Οικονομικά, έχεις τύχη, αλλά μάλλον ρισκάρεις σε ανούσιες σπατάλες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σε αναγκάσουν νε στρέψεις το ενδιαφέρον σου, στην προσωπική ασφάλεια και στις αξίες σου! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές, να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου και νιώσεις βέβαιος για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Το μόνο που οφείλεις να αποφύγεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για πείσματα και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής θα σου δείξει διακριτικά και συνεσταλμένα, το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το άλλο σου μισό, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει ισορροπίες! Μην προκαλείς ανούσιες εντάσεις λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ο χρόνος σε πιέζει αρκετά αλλά, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, θα έχεις ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, είναι μία αρκετά θετική ημέρα για εσένα! Διακρίνεσαι από τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, λάμψη, ενέργεια και καλή διάθεση! Προσπάθησε λοιπόν, να μην δημιουργείς από το πουθενά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ανούσιες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις! Την σημερινή ημέρα, εκμεταλλεύσου την τύχη σου και πραγματοποίησε επιθυμίες και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θαυμάζει και εκτιμά την εντιμότητα και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου, για αυθόρμητα λόγια, που μπορεί να τον εκνευρίσου ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις άπειρες δυνατότητες για επιτυχία την σημερινή, αρκεί να μην φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια! Οικονομικά, η τάση σου για υπερβολικά έξοδα, θα φέρει αρνητικές συνέπειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact