ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις! Απέναντι στις φιλίες σου, είναι αρκετά επιθετικός και απαιτητικός, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και ίσως και ρήξεις με κάποιο φίλο σου! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει διασκεδαστικές και κοινωνικές στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, απλά και μόνο για την περιπέτεια! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα οφείλεις να αποφύγεις αυθόρμητες, ανέντιμες και επαναστατικές συμπεριφορές, απέναντι στο άλλο σου μισό, αν δεν θες να υπάρξει ρήξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και παρεξηγήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο σε αγορές!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σήμερα, σε αφορά άμεσα και θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός! Οφείλεις να έχεις συνετή και ώριμη συμπεριφορά, αλλά κυρίως επιστράτευση της λογικής σου, αφού παρασύρεσαι λόγω συναισθηματικής έξαρσης, σε απρόσεκτα λάθη, που θα χαλάσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει λύση για ένα θέμα του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, θα κλονιστούν πολύ και η σχέση σας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει πολλές καταλυτικές αλλαγές! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες συγκυρίες και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, αλλά θα αντιμετωπισθούν σχετικά σύντομα! Επαγγελματικά, είναι αρκετά κρίσιμη η ημέρα, γι’αυτό προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, πες όχι σε έπαρση, υπερβολή, ανωριμότητα, βιασύνη, υπεραισιοδοξία και επιπολαιότητα! Πλήττονται οι κοινωνικές επαφές σου, οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις σου! Κάποια νέα και ειδήσεις, θα σε απογοητεύσουν! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα βελτιώσει σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις από το άλλο σου μισό, που θα φέρουν ένταση στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι προσδοκίες, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όχι σε ανούσιες σπατάλες και τα περιττά έξοδα! Επαγγελματικά, θα έρθουν κάποιες επικοινωνιακές εφήμερες παρεξηγήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact