ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση της ψυχολογικής σου ηρεμίας! Πιθανόν να υπάρξουν απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αναπάντεχες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες έως τώρα δεν γνώριζες και πιθανόν να σοκαριστείς! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα επαναφέρει την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις, λόγω της τάσης σου για ζήλια και καταπίεση ή για έχεις το «πάνω χέρι»! Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από συγκυρίες που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις ακριβώς που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πιθανόν να έρθουν κάποιοι καυγάδες και εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους! Οικονομικά, τα πράγματα είναι κρίσιμα, αφού έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες αδιεκπεραίωτες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο απέναντι σου, είναι σίγουρα μια δύσκολη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Μέσα από επαφές, συνομιλίες και συζητήσεις, κάποιοι θα σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου, γεγονός που ενδεχομένως να φέρει ισχυρές ρήξεις! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει μία ξαφνική χαρά, που θα σε ξαλαφρώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις της σχέσης σου ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος, διότι κινδυνεύεις από μεγάλες ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απογοητευτείς, από την συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, πλήττονται από κόντρες και ρήξεις! Οικονομικά, θα πιεστείς αρκετά σήμερα, ιδίως σε συναλλαγές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, αναγκάζεσαι να ωριμάσεις και να οργανωθείς άμεσα, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, που τώρα αυξάνονται συνεχώς και σε πιέζουν! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα σου φέρει ένα ευχάριστο νέο, με παρασκηνιακό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, που πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει κρυφό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με το άλλο σου μισό σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να γίνεσαι επικριτικός και γκρινιάρης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές οι αναποδιές που θα έρθουν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, θα υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact