ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο σήμερα και βιώνουμε μία περίοδο καταλυτικών αλλαγών αλλά και συναισθηματικής ανακατάταξης για τα Σταθερά Ζώδια!

Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει ξαφνικές χαρές σε έρωτα και χρήμα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, θα επαναφέρει αναπόφευκτα κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου! Πιθανόν, για τον λόγο αυτό να είσαι πιο απαιτητικός και καταπιεστικός, απέναντι στους άλλους! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει μία χαρούμενη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο άλλο σου μισό και πιθανόν να υπάρξουν καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, κυρίως για το αν όντως ενδιαφέρεται για εσένα το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να αυξήσεις τους ρυθμούς σου! Οικονομικά, η ημέρα θα φέρει μεγάλες αναποδιές και δυσκολίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, λόγω υπερευαισθησίας, πιθανόν να παίρνει κάποια πράγματα πιο προσωπικά από όσο πρέπει! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις τα δεδομένα σου και να περιορίσεις συναισθηματική έξαρση! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει μία χαρά ξαφνική, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πολλές από τις προσδοκίες σου για το άτομο που επιθυμείς, θα πέσουν στο κενό και θα απογοητευτείς, κυρίως από την συμπεριφορά του! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με το ταίρι σου σήμερα, για αυτό καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος, προκειμένου να αποφύγεις ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αναπόφευκτες, καταλυτικές αλλαγές, που θα σε αγχώσουν πολύ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει άγχος, πίεση, φοβίες και ανασφάλεια! Αν δεν είχες φροντίσει έως τώρα, να προστατέψεις τα μυστικά σου, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες οπωσδήποτε όχι σε παρασκηνιακές σχέσεις ή παράνομες ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις αποκαλύψεις, που θα πλήξουν την σχέση σου! Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, θα έχεις μεγάλη απογοήτευση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά λάθη σου από το παρελθόν, θα δείξουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact