ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα κοινωνικών επαφών και συναναστροφών! Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα προκληθούν λόγω της τάσης σου για υπερβολή, έπαρση και αδικαιολόγητη δραματικότητα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει μία ξαφνική βοήθεια από έναν φίλο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την απαιτητικότητα προς το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει προσωρινά να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φλερτ, για να μην απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, φρόντισε σήμερα να αποφευχθούν ανώριμα λάθη και γκάφες! Θα υπάρξουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά ευτυχώς για καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, επηρεάζεσαι άμεσα και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Κρίση θα περάσουν, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κλονίζονται από ισχυρές εντάσεις και ρήξεις! Θέματα σπιτιού και ακινήτων, επίσης σε προβληματίζουν! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα σου φέρει μία ξαφνική, αλλά ουσιαστική λύση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι τα προβλήματα και οι ρήξεις στην σχέση σου, κυρίως για παρελθοντικά προβλήματα που επανέρχονται στην επιφάνεια! Αν είσαι ελεύθερος παρασύρεσαι σήμερα σε παλαιούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας, αλλά τελικά πληγώνεσαι για άλλη μία φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κυρίως! Στον τομέα της καριέρας, πρέπει να αποφύγεις λάθη, που θα πλήξουν την σταθερότητα και την ασφάλεια της καριέρας σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, θα προκαλέσει προβλήματα σε κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές! Θα πρέπει να περιμένεις κάποια προβλήματα και αναποδιές σε συνομιλίες, επικοινωνίες και ειδήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών, θα σε απογοητεύσουν! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει μία ευχάριστη μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα, να μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και να μην ενθουσιάζεσαι τυφλά με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στο ταίρι σου σήμερα, αφού είσαι επιρρεπής σε επικοινωνιακά λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα έχεις κάποια έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς! Στον εργασιακό χώρο, πες ένα μεγάλο όχι σε κουτσομπολιά και μυστικά σήμερα!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact