ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει πολλές απολαύσεις, δημιουργικότητα και αξιοθαύμαστη λάμψη! Έχεις όλη την προσοχή πάνω σου, ανανεώνεις την κοινωνική σου ζωή και καταφέρνεις να βελτιώσεις στο έπακρο την φήμη και την δημοτικότητα σου! Κατακτάς υψηλούς στόχους και έχεις την τύχη απόλυτα με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις και φλερτ! Ένας νέος δυνατός έρωτας έρχεται και τον διαλέγεις ανάμεσα σε άλλους πολλούς θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις με τον καλύτερο και πιο απολαυστικό τρόπο την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίες, θα έχεις σίγουρα επιτυχίες! Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις, όσον αφορά τα οικονομικά σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πραγματοποιείς επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με παρελθοντικά προβλήματα, με το σπίτι και την οικογένεια σου! Πραγματοποιείς αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, αφού η τύχη σε βοηθά να λύσεις κάθε πρόβλημα! Προσπάθησε να αρπάξεις ευκαιρίες, να εξομαλύνεις συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις τρυφερά μηνύματα και ερωτικές ρομαντικές συνομιλίες! Θα έχεις επίσης την ευκαιρία, να έρθεις ξανά κοντά με έναν έρωτα από το παρελθόν και η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης ή επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ίσως να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων! Επαγγελματικά, είσαι ακούραστος και απόλυτα αποτελεσματικός και αυτό αναγνωρίζεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ευνοούνται απόλυτα κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες! Ένα ευχάριστο νέο θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας και σου δίνει μεγάλη χαρά! Επίσης, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές γνωριμίες και συνομιλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ και πολύ πιθανόν μια νέα γνωριμία, θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί στο μέλλον σε μία σταθερή και όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσετε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές! Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, λόγω των ικανών εκφραστικών σου μέσων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact