ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, κυρίως λόγω της ακαταμάχητης γοητείας σου! Επιπλέον, σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και σου προσφέρουν ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις ζήλια και κτητικότητα! Αντ’ αυτού, εκμεταλλεύσου την εύνοια και απόλαυσε καυτές και αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι μόνο σε αξιόλογες και σοβαρές προτάσεις, που σου προσφέρουν σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια στα οικονομικά σου θέματα θα έχεις, ό,τι κι αν θελήσεις! Επαγγελματικά, θα πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου για να πετύχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές διορθώνονται, βελτιώνονται και σημαντικές λύσεις έρχονται απρόσμενα! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στην ζωή σου και να κάνεις όνειρα και επιθυμίες πραγματικότητα! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς, τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία χαρμόσυνη πρόταση! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις τον έρωτα με κάθε τρόπο, αφού οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για εσένα! Ίσως κάνεις μία νέα γνωριμία, η οποία θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα περάσεις υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα εύνοια θα έχεις σήμερα, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ήρθε η ώρα να καταλάβεις τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και σοφότερος! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις κερδισμένος, σε κάθε δράση και επιδίωξή σου! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και ακολούθησε την !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και μπλεγμένος σε μία ιστορία ενός κρυφού έρωτα, χρειάζεται προσοχή! Κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που θα βλάψουν την νόμιμη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά, όμως καλό θα ήταν να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες, τουλάχιστον προς το παρόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι μάλλον αφηρημένος, αλλά η ευτυχώς τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά, να αναμένεις λύσεις και προτάσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact