ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου

Σήμερα, απολαμβάνουμε ρομαντισμό και τρυφερότητα, στις επικοινωνίες και τις συναναστροφές μας, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα!

Οι τυχεροί της μέρας Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, όσον αφορά τις βαθιές επιθυμίες σου και τα σχέδια που εδώ και αρκετό καιρό. έχεις σκοπό να υλοποιήσεις, η εύνοια της σημερινής ημέρας, είναι με το μέρος σου! Διεκδίκησε και πραγματοποίησε ουσιαστικούς στόχους λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ανεπτυγμένη σου διορατικότητα! Το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου δώσει δυναμικότητα, σε ό,τι κι αν επιθυμήσεις να κάνεις την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την γοητεία και την σεξουαλικότητα σου, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες για να έχεις εσύ, το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου επικοινωνίες και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα αντιμετωπίσεις ωφέλιμες αποκαλύψεις, όσον αφορά την πρόοδο σου! Οικονομικά, τακτοποιείς οφειλές και εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου δώσει χαρά μεγάλη, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Επιπλέον, η όψη θα βοηθήσει σήμερα όσον αφορά σοβαρές, ουσιαστικές και εποικοδομητικές αποφάσεις, που θα βελτιώσουν πολύ την ζωή σου! Αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιο πρόσωπο, σήμερα θα μπορέσει να εξομαλυνθεί, αρκεί να κινηθείς σωστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, που ίσως οδηγηθούν σε μία σταθερή και σοβαρή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου την σημερινή ημέρα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και περνάτε υπέροχα μαζί με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική λύση έρχεται ξαφνικά και σε βγάζει από την αβεβαιότητα! Στην καριέρα, οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, είναι αυτές που θα εξυπηρετήσουν την πρόοδο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σου προσφέρει σαφώς επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους τη σημερινή ημέρα! Επίσης, φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και εμφανισιακά! Θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές κινήσεις σήμερα όσον αφορά τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν σε καλύπτουν πια φλερτ, αμφίβολες γνωριμίες και τα ερωτικά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς μόνο με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές κατακτήσεις πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποδείξεις με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει το ταίρι σου να μην αμφιβάλλει για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, τα προβλήματα σταματούν, αφού έρχονται λύσεις απρόσμενα! Στα επαγγελματικά σου, θα καταπλήξεις τους πάντες με τις αποδόσεις σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact