ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ο φιλικός τομέας θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα σου όνειρα και τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει σίγουρα θετικά γεγονότα στην καθημερινότητα σου, αλλά κυρίως ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στο φλερτ, την τόλμη και την δυναμικότητα στις ερωτικές σου επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο έπακρο και με ποικίλους τρόπους την σχέση σου! Επιπλέον, οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα πρόβλημα που είχες με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έχεις τύχη, απλά οφείλεις να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες! Στον τομέα της καριέρας, τα πας περίφημα με συναδέλφους ή συνεργάτες σου και αυτό βοηθά την πρόοδο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, εξαιρετικές οι εξελίξεις που έρχονται, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο και σήμερα θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως οι άλλοι πραγματικά σε σέβονται, σε θαυμάζουν και αναγνωρίζουν το κύρος σου και τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θες μόνο ουσιαστική ερωτική δέσμευση, αποφεύγονται τις επιφανειακές χαρές του έρωτα! Πολύ πιθανόν, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για εσένα, γεγονός που καθησυχάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, προχωράς σε έξυπνες αποτελεσματικές κινήσεις, που θα φέρουν κέρδος! Στον τομέα της καριέρας, ετοιμάσου για μεγάλη επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Η κοινωνικότητα σου, αλλά και ο τρόπος που επικοινωνείς, θα σε βοηθήσουν για να κάνεις εύκολα πράξη όλα αυτά που επιθυμείς έχεις βάλει στόχο! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσει και συζητήσεις, θα είναι μόνο θετικές και θα σου δώσουν χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με πολλούς τρόπους και περνάς υπέροχα με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Ευνοείσαι ιδιαίτερα σήμερα για νέες γνωριμίες, φλερτ, χαρούμενες στιγμές, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα υπάρξουν μικρά έξοδα, κυρίως για θέματα που αφορούν σπουδές ή μετακινήσεις! Στην καριέρα, πετυχαίνεις με ευκολία υψηλούς στόχους!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact