ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεις με ευκολία λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο, φρόντισε να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και έχε υπομονή, χωρίς να βιάζεις και να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές, είσαι αποφασιστικός, αλλά και μετρημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση ή τον γάμο σου! Πρέπει ωστόσο να αποφύγει κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, κάνει ξανά κίνηση σήμερα και αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην φοβηθείς αλλαγές και τολμηρές κινήσεις σε χρήμα και καριέρα! Δεν είναι ώρα για βολέματα και στασιμότητα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και λάμπεις περισσότερο από ποτέ! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου και για το λόγο αυτό, η δράση σου είναι αποφασιστική και άμεση! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου και αν αποφύγεις έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες και σκοπούς, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες από το ταίρι σου και δεις ότι δεν μπορεί να σου χαλάσει χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές και επιτυχίες! Ετοιμάσου για μία νέα γοητευτική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για να προβάλλεις τον εαυτό σου και για να επιβληθείς! Οικονομικά, έχεις τύχη, αλλά και τάση για σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καλό θα ήταν πέρα από την αδιαμφισβήτητη λογική σου, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και την διαίσθηση σου, που τώρα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη! Προτίμησε την σημερινή ημέρα, για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου και να προχωρήσεις στην λήψη σπουδαίων αποφάσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από κομπλιμέντα, κολακείες και μεγάλα λόγια, σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις που αφορούν νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, διότι έρχονται επιζήμιες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε παραλήψεις και γκάφες, στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις οικονομικές σου συναλλαγές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact