ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου

Το Φεγγάρι στο Λιοντάρι την σημερινή ημέρα και μας υπόσχεται χαρά, λάμψη, αισθηματικές χαρές και θάρρος!

Τα πιο τυχερά Ζώδια, είναι της Φωτιάς και του Αέρα, οι οποίοι πρέπει αναμένουν πολλές θετικές εξελίξεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις και γεγονότα που θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, συναισθηματική ανανέωση και στιγμές καλοπέρασης! Το ενδιαφέρον των άλλων, επικεντρώνεται επάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις εύκολα τον περίγυρο σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου απόφαση και δράση, γι’αυτό μην διστάσεις λεπτό, να πάρεις πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις περισσότερα σημασία στον εαυτό σου και αμελείς τις ανάγκες του συντρόφου σου! Αυτός από την άλλη, σε κακομαθαίνεις, σε φροντίζει και σε νοιάζεται! Κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές και απρόσμενες εξομολογήσεις, θα έχεις εσύ που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι τολμηρές και θαρραλέες δράσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό τομέα! Στον οικονομικό τομέα θα έχεις σίγουρα επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα βαθιά σου συναισθήματα σου και στην φωνή του ενστίκτου σου. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και θα βρεις τις σωστές λύσεις, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις επικοινωνία με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν χειριστείς σωστά την κατάσταση, μπορεί να πετύχεις ακόμα και επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, προκαλώντας ανούσιους τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μία ιδιαίτερη ικανότητα σήμερα, να ανταποκρίνεσαι σωστά και ώριμα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποθέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση και οι κινήσεις σου, σε καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα! Επικοινωνιακά, είσαι γρήγορος, ευφυής και ρήτορας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε φλερτ με ένα τρίτο άτομο, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και φλερτ! Ιδανική ημέρα, για έναρξη νέας σχέσης ή νέων ξεκινημάτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ορθή συνεργασία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για έξοδα που έχουν να κάνουν με όχημα ή μετακινήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact