ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε ξενίσει η έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρος σου! Επιλέξεις να μείνεις παρατηρητής των γεγονότων και των συγκυριών, αφού ξέρεις πως έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις πιο εύκολα υψηλούς στόχους και σκοπούς! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από συναναστροφές, λόγω της πειθούς και της ισχυρής διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το ταίρι σου, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για παιχνίδια εξουσίας, για ζήλια και για καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου σε έναν έρωτα γοητευτικό μεν, τοξικό δε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έρθουν μεγάλες λύσεις και μάλιστα στα ξαφνικά! Στην καριέρα, έρχονται ορισμένα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, ώστε να μπει ένα τέλος στην μοναξιά! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επίσης, επιδιώκουν να σε έχουν πλάι τους! Όλα είναι με το μέρος σου, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι γύρω σου, σου δίνουν απλόχερα λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς επιτέλους να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις με ευκολία! Νέα γνωριμία ή ακόμα και έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πιθανά σενάρια σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε φροντίζει, σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σου δείχνει τον έρωτα του σε κάθε ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που θες εδώ και καιρό να προχωρήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αποφασίζεις να μην είσαι πια το υπερευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι γνώριζαν! Την σημερινή ημέρα, επιλέγεις δυναμικότητα, σοφία, πρακτικότητα και λογική σήμερα, γεγονός που εξυπηρετεί στο έπακρο πρακτικούς στόχους, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συνομιλίες με το άλλο σου μισό, να βρείτε λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που έχετε εδώ και καιρό, στην σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν κολακεύεσαι πλέον από μεγάλα λόγια και επιτρέπεις να σε πλησιάσουν άτομα, που μπορούν να δείξουν έμπρακτα τον έρωτα τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να αναμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και ανακουφιστικές οικονομικές λύσεις και διεκπεραιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact