ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε ξενίσει η έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρος σου! Επιλέξεις να μείνεις παρατηρητής των γεγονότων και των συγκυριών, αφού ξέρεις πως έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις πιο εύκολα υψηλούς στόχους και σκοπούς! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από συναναστροφές, λόγω της πειθούς και της ισχυρής διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το ταίρι σου, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για παιχνίδια εξουσίας, για ζήλια και για καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου σε έναν έρωτα γοητευτικό μεν, τοξικό δε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έρθουν μεγάλες λύσεις και μάλιστα στα ξαφνικά! Στην καριέρα, έρχονται ορισμένα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, ώστε να μπει ένα τέλος στην μοναξιά! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επίσης, επιδιώκουν να σε έχουν πλάι τους! Όλα είναι με το μέρος σου, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι γύρω σου, σου δίνουν απλόχερα λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς επιτέλους να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις με ευκολία! Νέα γνωριμία ή ακόμα και έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πιθανά σενάρια σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε φροντίζει, σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σου δείχνει τον έρωτα του σε κάθε ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που θες εδώ και καιρό να προχωρήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αποφασίζεις να μην είσαι πια το υπερευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι γνώριζαν! Την σημερινή ημέρα, επιλέγεις δυναμικότητα, σοφία, πρακτικότητα και λογική σήμερα, γεγονός που εξυπηρετεί στο έπακρο πρακτικούς στόχους, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συνομιλίες με το άλλο σου μισό, να βρείτε λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που έχετε εδώ και καιρό, στην σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν κολακεύεσαι πλέον από μεγάλα λόγια και επιτρέπεις να σε πλησιάσουν άτομα, που μπορούν να δείξουν έμπρακτα τον έρωτα τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να αναμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και ανακουφιστικές οικονομικές λύσεις και διεκπεραιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact