ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η τύχη θα αφορά τον επικοινωνιακό και τον φιλικό τομέα! Όλοι σε θαυμάζουν για την εξυπνάδα σου και την επικοινωνιακή σου γοητεία, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οι φίλοι και η βοήθεια που σου προσφέρουν, είτε έμπρακτα, είτε με συμβουλές, είναι οι σύμμαχοι σου, ώστε να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει φλερτ και αρκετές ευκαιρίες για μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συμβουλές των φίλων σου, θα σου δώσουν την λύση, σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχέση ή ο γάμος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται στο έπακρο! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, είσαι υπερβολικά παρορμητικός και κάνεις λάθος κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η δράση σου σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από αρμονία, σοφία, υπομονή και ωριμότητα! Πιθανόν σήμερα να φανείς λίγο απόμακρος στους γύρω σου, μα αυτός είναι και ο σκοπός σου! Επιδιώκεις να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και σε εκτιμούν! Η κοινωνική σου εικόνα, βελτιώνεται στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σήμερα σε ένα άτομο, που υπόσχεται μια σταθερή, ουσιαστική και με βάσεις σχέση! Ενδεχομένως, αυτό το άτομο να εμφανιστεί και μέσα από το επαγγελματικό σου χώρο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε δογματικές, επιθετικές και απότομες συμπεριφορές απέναντι στο άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες στην εργασία και μάλιστα με περισσή ευκολία! Οικονομικά, υλοποιείς με επιτυχία τα σχέδια σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις ξανά τον περιπετειώδη, αισιόδοξο και ζωηρό εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για ελευθερία, για ανεξαρτησία, για ψυχαγωγία και για κοινωνικότητα! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, στην διεκδίκηση των στόχων σου και θα έχεις επιτυχία! κάθε στόχο που έχεις θέσει! Η τάση σου ωστόσο, για κυνικό χιούμορ, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να ενθουσιαστείς με νέες γνωριμίες, φλερτ και εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν διασκεδαστικές στιγμές και βελτίωση επικοινωνίας με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για καυγάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από την δική σου λάθος διαχείριση! Στην καριέρα, υψηλοί στόχοι επιτυγχάνονται, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact