ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, ο Άρης και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξάγωνου, όψη που θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Τακτοποιείς υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και τρεξίματα και επιπλέον, βελτιώνεις απόλυτα την εμφάνιση σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει επικοινωνιακές λύσεις και βελτίωση, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σου, τώρα βρίσκουν την λύση που ήθελες! Επιπλέον, απολαμβάνεις με το ταίρι σου, καυτές και παθιασμένες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ένα διακριτικό φλερτ, με ένα πρόσωπο μέσα στο εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπαθείς πραγματικά και σίγουρα θα πετύχεις! Οικονομικά, θα έρθει μία ξαφνική λύση, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε αγχώνει καιρό τώρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Άρης και ο Κρόνος, μπορείς να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δράσεις και επαφές! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, για να κερδίσεις υψηλούς στόχους! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου, όσον αφορά εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει ρομαντισμό, πάθος και βελτιωμένη επικοινωνία! Περνάς υπέροχα με το άλλο σου μισό την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις σήμερα, μια νέα συναρπαστική γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον και ουσία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική σου δράση σήμερα, θα έχει σίγουρα επιτυχία! Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες αλλαγές, την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, θα φέρει λύσεις και χαρά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν πρόκειται ή επιθυμείς να μετακομίσεις, τώρα είναι η ιδανική ημέρα, για αποφάσεις και συμφωνίες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει πολλές ευχάριστες κοινωνικές επαφές και ευκαιρίες για ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να λύσεις μία για πάντα, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, θα απολαύσετε μαζί χαρούμενες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη επανασύνδεση, είναι άπειρες την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλοδέχεσαι λύσεις, όσον αφορά κάποια παρελθοντικά προβλήματα και δυσκολίες, στον επαγγελματικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact