ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, θα σου φέρει βελτίωση της διάθεσης σου και ανανέωση στην ψυχολογία σου! Θα καταφέρεις, να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου και να απαλλαγείς από άγχη και ανασφάλειες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει διορατικότητα, πειθώ και ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απαλλάσσεσαι από αμφιβολίες και διλήμματα, αφού το τοπίο στην σχέση σου επιτέλους ξεκαθαρίζει και ξέρεις πλέον που βρισκόσαστε με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις θετικές εξελίξεις, με έναν έρωτα παλαιό ή ανεκπλήρωτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αρκετά αφηρημένος και ίσως ξεχασιάρης! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για εσένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Κάνεις ριζικές αλλαγές σε ό,τι σε δυσαρεστεί και ανανεώνεις, ενδυναμώνεις και βελτιώνεις τον φιλικό τομέα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει αποκαλύψεις, αλλά και χαρούμενα νέα, με παρασκηνιακό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθουν απρόσμενα λύσεις, για ερωτικά θέματα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεστε πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Σε οποιαδήποτε προσωπική κατάσταση κι αν είσαι πάντως, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση να συμβουλευτείς οπωσδήποτε τους φίλους σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα, αρκετές δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα σου επιτρέψουν να κάνεις σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις ανόητα έξοδα και περιττές σπατάλες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Άρης σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλές φιλοδοξίες! Διεκδίκησε μία συζήτηση για κάποια θέματα που αφορούν την πρόοδο και την διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας και καταξίωσης! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους και γενικά με τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις μία παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, που τώρα σε παρασύρει, διότι οι αποκαλύψεις θα σε βλάψουν! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα, σε μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική επιτυχία θα έχεις, μέσα από διάφορες συγκυρίες! Οικονομικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να πεις ναι σε διευθετήσεις εκκρεμοτήτων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact