ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, θα βελτιώσεις, θα εξομαλύνεις και θα διορθώσεις κοινωνικές σχέσεις, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες! Ένα ευχάριστο νέο, σου αλλάζει τα δεδομένα και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει οικογενειακές χαρές, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ανανεωτικά ξεκινήματα στα ζητήματα καρδιάς! Φλερτ και νέες γνωριμίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, παίρνεις επιβεβαίωση για τα βαθιά του συναισθήματα προς το πρόσωπο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην διστάσεις να πάρεις είτε επαγγελματικές, είτε οικονομικές πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσεις νέες συμφωνίες και συνεργασίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου, ανακτώνται! Θα καταφέρεις σήμερα, να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστα νέα και βελτιωμένες σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται και σου δίνουν μεγάλη χαρά! Πολύ πιθανόν να έρθει και η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με ένα άτομο που πραγματικά αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, κάνεις νέα επαγγελματικά ανοίγματα και ξεκινήματα! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο ευνοϊκές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει μόνο θετικές εξελίξεις και τα αποτελέσματα, θα είναι μακροπρόθεσμα! Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις μόνιμες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου επαναφέρει αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε με το άλλο σου μισό, να ανανεώσετε την σχέση σας, με ποικίλους τρόπους. Πολύ πιθανόν, ορισμένοι Τοξότες, να πάρουν μία απόφαση μίας επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι εξελίξεις στην καριέρα σου, αρκεί να αυξήσεις λίγο τους ρυθμούς! Οικονομικά, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο και έχεις και έξτρα έσοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact