ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου

Εξάγωνο Άρη-Κρόνου και ώρα να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις σε όλες μας τις υποθέσεις! Διορατικότητα και ώριμες αποφάσεις, μας προσφέρει η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλουτώνα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, ο Άρης σήμερα σχηματίζει ένα απόλυτα θετικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου και τις κοινωνικές επαφές σου! Παίρνεις χαρά μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως μέσα από επικοινωνίες! Επιπλέον, έχεις εύνοια στις μετακινήσεις σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή όψη, θα σου φέρει πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ και ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει σήμερα να επιδιώξεις την συζήτηση που θες εδώ και καιρό με το άλλο σου μισό και να πετύχετε κοινούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, έρχονται ευχάριστα νέα και καινούρια ξεκινήματα! Η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις και να εκπληρώσεις, βαθιές σκέψεις και επιθυμίες! Την σημερινή ημέρα μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σου σε κανέναν και διαφύλαξε τα μυστικά σου και τις δράσεις σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας ανεκπλήρωτος, σε απασχολεί και ορισμένα γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, αφού πια αποφεύγεις τοξικές καταστάσεις και σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται στο έπακρο και περνάτε υπέροχα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, έρχονται αποκαλύψεις, οι οποίες εξυπηρετούν απόλυτα τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για εσένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα ευνοϊκό για εσένα! Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και αυτό θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές χαρές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ωφέλιμες αποκαλύψεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή μία εξομολόγηση από το ταίρι σου σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις μία νέα γοητευτική γνωριμία ή την έναρξη μίας νέας ρομαντικής σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναθεωρείς πλήρως επαγγελματικές φιλοδοξίες σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα! Πες ένα μεγάλο ναι σε οικονομικές πρωτοβουλίες και συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΚ από τη Naval Group – Δίνει τις Βelharra με Aster 30 B1

ΣΟΚ από τη Naval Group αφού με ανακοίνωσή…

Κωσταράκος για ευρωστρατό: Εφικτή πραγματικότητα ή ηθελημένη αυταπάτη;

Τις πιθανότητες δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, αναλύει ο στρατηγός,…

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για το κόμμα Γιαννακόπουλου

Τον τελευταίο καιρό σύντροφοι δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν…

Ο σύμβουλος του Ερντογάν προέβλεψε πόλεμο ΗΠΑ-Τουρκίας

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί…

Γιατί είναι σπουδαία η ελληνογαλλική συμφωνία – Οι τρεις λόγοι

«Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία αναβαθμίζει στρατηγικά…

Νάρκωνε την σύζυγό του και καλούσε αγνώστους να την βιάζουν

Μία πρωτοφανής υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας…

Salt Bae: Χαμός στη Βρετανία για τo νέο «σφαγείο» του στο Λονδίνο

Διασύρουν τον γνωστό βρωμύλο Τούρκο σεφ οι βρετανοί…
contact