ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται πολλές αλλαγές σήμερα, αλλά ακόμα κι αν αρχικά σε αποσυντονίσουν, θα είναι μόνο για το καλό σου! Επιπλέον, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγαλεπήβολο στόχο, την σημερινή ημέρα! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου, τις ιδέες σου και την ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι με ευκολία σε θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και υπάρχει κάποιος προβληματισμός στην σχέση σου, οι συμβουλές κάποιου φίλου σου, είναι εκείνες που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σου δώσουν λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναντήσεις θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα συναρπαστική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, θα έχουν άπλετη εύνοια! Οικονομικά, κάνεις κάποια βιαστικά και αυθόρμητα λάθη, που θα μετανιώσεις αργά ή γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η συνετή και ώριμη συμπεριφορά και δράση σου, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά από τα προβλήματα που είχες τόσο καιρό! Επιτέλους, ανταμείβεσαι, για την σοβαρότητα, την επιμονή και την υπευθυνότητα σου, με την απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Καταφέρνεις και έχεις κοντά σου, μόνο ανθρώπους που πραγματικά σε εκτιμούν και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει άμεσα να αποφύγεις ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά, απέναντι στο άλλο σου μισό, αν δεν θες να απομακρυνθείτε συναισθηματικά μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που τώρα σε προσεγγίζει διαφορετικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις εύκολα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Οικονομικά, σταδιακά καλύπτονται υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς την τύχη και την εύνοια της ημέρας, ώστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει! Θες καλοπέραση, διασκέδαση και κοινωνικότητα! Ιδανική ημέρα, για συζητήσεις, μετακινήσεις, εξόδους, γνωριμίες και ταξίδια! Επιπλέον, δέχεσαι αισιόδοξες και χαρμόσυνες ειδήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ευχάριστες επικοινωνίες με το άλλο σου μισό! Θα βρείτε την λύση που εδώ και καιρό θέλατε, για ένα πρόβλημα της σχέσης σας! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή μία έξοδο! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα διαπιστώσεις πως τα πολλά ανούσια έξοδα που έκανες, φέρνουν αναπόφευκτες απώλειες! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact