ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις σίγουρα να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες! Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές και επικοινωνίες, αφού λόγω της ισχυρής πειθούς, της σοφίας και της διορατικότητας σου! Αποφεύγεις τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρο σου, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις, αφού στην διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων και καταφέρνεις να εκμαιεύσεις σημαντικές πληροφορίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μία τοξική ερωτική ιστορία, που η λογική σου, σου λέει όχι, αλλά εσύ ακούς την καρδιά και το σώμα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το άλλο σου μισό, αλλά και καυγαδάκια λόγω ζήλιας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθει μία λύση ξαφνική και πολλές εκκρεμότητες, θα διεκπεραιωθούν! Επαγγελματικά, έρχονται αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, όλα σήμερα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς, σε διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές! Θα καταφέρεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς και σε αγαπούν! Η ημέρα θα σου δώσει απλόχερα πολλές ευκαιρίες, ώστε να δώσεις οριστικό τέλος στην μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε κακομάθει, αφού θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με διάφορους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται και είναι πολύ πιθανόν, να υπάρξει η ευκαιρία για έναρξη μίας νέας σταθερής και με μέλλον, σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές δράσεις συμφωνίες! Πες ναι στα νέα ξεκινήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, εντυπωσιάζεις σήμερα τον περίγυρο σου, με τον ώριμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την αξιοθαύμαστη λογική σου! Καταφέρνεις με ευκολία, να διεκπεραιώσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις και να κλείσεις πολλές από τις εκκρεμότητες σου! Η ημέρα είναι ιδανική, για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, να αλλάξεις την εμφάνιση σου και να κόψεις κακές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα και μην εμπιστευτείς μία νέα γνωριμία, αν δεν σου δείξει με πράξεις τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για το πρόσωπο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκετε λύσεις με το ταίρι σου, μετά από συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, μπορείς να περιμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και σημαντικές οικονομικές λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact