ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις σίγουρα να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες! Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές και επικοινωνίες, αφού λόγω της ισχυρής πειθούς, της σοφίας και της διορατικότητας σου! Αποφεύγεις τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρο σου, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις, αφού στην διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων και καταφέρνεις να εκμαιεύσεις σημαντικές πληροφορίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μία τοξική ερωτική ιστορία, που η λογική σου, σου λέει όχι, αλλά εσύ ακούς την καρδιά και το σώμα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το άλλο σου μισό, αλλά και καυγαδάκια λόγω ζήλιας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθει μία λύση ξαφνική και πολλές εκκρεμότητες, θα διεκπεραιωθούν! Επαγγελματικά, έρχονται αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, όλα σήμερα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς, σε διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές! Θα καταφέρεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς και σε αγαπούν! Η ημέρα θα σου δώσει απλόχερα πολλές ευκαιρίες, ώστε να δώσεις οριστικό τέλος στην μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε κακομάθει, αφού θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με διάφορους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται και είναι πολύ πιθανόν, να υπάρξει η ευκαιρία για έναρξη μίας νέας σταθερής και με μέλλον, σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές δράσεις συμφωνίες! Πες ναι στα νέα ξεκινήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, εντυπωσιάζεις σήμερα τον περίγυρο σου, με τον ώριμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την αξιοθαύμαστη λογική σου! Καταφέρνεις με ευκολία, να διεκπεραιώσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις και να κλείσεις πολλές από τις εκκρεμότητες σου! Η ημέρα είναι ιδανική, για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, να αλλάξεις την εμφάνιση σου και να κόψεις κακές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα και μην εμπιστευτείς μία νέα γνωριμία, αν δεν σου δείξει με πράξεις τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για το πρόσωπο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκετε λύσεις με το ταίρι σου, μετά από συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, μπορείς να περιμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και σημαντικές οικονομικές λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact