ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, είσαι απόλυτα τυχερός, αλλά και ακαταμάχητος κοινωνικά! Μπορείς να περιμένεις μέσα στην ημέρα, ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και διασκέδαση! Καταφέρνεις με ευκολία και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου και γοητεύεις αμέσως τον περίγυρο σου! Μην διστάσεις ούτε λεπτό, να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, εξομολογήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Ένας μεγάλος έρωτας, είναι προ των πυλών! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό σε φροντίζει και σε νοιάζεται έμπρακτα! Φρόντισε να ανταποδώσεις τις περιποιήσεις του, ώστε να περάσετε όμορφα μαζί

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι θαρραλέες δράσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα φέρουν σήμερα τα αποτελέσματα που θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, ένα οικογενειακό θέμα ή μία προβληματική συγγενική σχέση, λύνεται την σημερινή ημέρα, λόγω της ώριμης και σωστής σου αντιμετώπισης! Οι δράσεις σου, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα έχουν ηρεμία, υπομονή, κατανόηση και λογική! Οι πράξεις σου, εξυπηρετούν απόλυτα τις προθέσεις σου για κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε γκρίνια και ανούσια ξεσπάσματα, απέναντι στο άλλο σου μισό, επειδή απλά και μόνο σε πιάνουν σήμερα οι ανασφάλειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, που εδώ και καιρό υποβόσκει ένα φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς σήμερα και ανταποκρίνεσαι άψογα στις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, πες προσωρινά όχι σε αγορές, που έχουν να κάνουν με οικιακές συσκευές και σκεύη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, οι επαφές, οι συζητήσεις, οι συνομιλίες και οι επικοινωνίες σου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και εποικοδομητικές, όσον αφορά τα «θέλω» και τους σκοπούς σου! Θα μπορέσεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Περιόρισε την τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός, ειλικρινής και αξιόπιστος στην σχέση ή τον γάμο σου! Συζητήσεις με το άλλο σου μισό, ευνοούνται ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες, ραντεβού και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η ορθή επικοινωνία και οι έξυπνες ιδέες σου, θα φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, να αναμένεις ορισμένα έξοδα, που έχουν να κάνουν με όχημα ή μετακινήσεις!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact