ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

Σήμερα, ημέρα ιδανική για απολαύσεις, ηρεμία, ισορροπία και ξεκούραση!

Με την Σελήνη στον Ταύρο, χαιρόμαστε τα μικρά πράγματα στη ζωή με κάθε τρόπο!

Τυχεροί, τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα είσαι ώριμα και μετρημένα αποφασιστικός, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και σε όλες σου τις επικοινωνίες! Ωστόσο, φρόντισε να μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και ισχυρογνώμων, απορρίπτοντας τις γνώμες των άλλων! Θα μπορέσεις με ευκολία να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σε απασχολούν, απλά να ξέρεις πως όλα θα εξελιχθούν σχετικά αργά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σήμερα, το οποίο σε ενδιαφέρει ουσιαστικά και μάλιστα τώρα, θα σου δώσει και εκείνος, αρκετά δείγματα συναισθημάτων! Αν είσαι δεσμευμένος θα λάβεις από την σχέση σου, ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα! Ωστόσο εσύ, πρέπει να αποφύγεις κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά χωρίς σοβαρές συνέπειες! Οικονομικά, θα έχεις λύσεις και εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε και πραγματικά η επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς την εύνοια, με αποφασιστική και άμεση δράση! Ωστόσο, πρέπει περιορίσεις την τάση σου για έπαρση, απαιτητικότητα και ανούσια ξεσπάσματα! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε παρασύρει, αλλά εσύ οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, αν θες να τα καταφέρεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις με ευκολία να τον γοητεύσεις, να τον σαγηνεύσεις και να τον κατακτήσεις! Επιπλέον, χορταίνεις εξομολογήσεις, θαυμαστές και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, η αυξημένη αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν την σχέση ή τον γάμο σου, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό χώρο μην προκαλείς εντάσεις, απλά για λόγους ανταγωνιστικότητας! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αγορές την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, καλό θα είναι να αποφύγεις έντονη κοινωνική ζωή και πολλές συναναστροφές και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις, τις οποίες όμως θα υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον! Προσπάθησε επιπλέον, να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες των γύρω σου, διότι όσα ακούς, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια ή έντιμα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ένα μεγάλο όχι σε παράλληλους και παράνομους έρωτες, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που θα πλήξουν την σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αυθόρμητα, κολακείες και λόγια του αέρα, σε φλερτ ή νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, είσαι επιρρεπής σε παραλήψεις και βιαστικά λάθη!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact