ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει να συγκεντρωθείς και να οργανωθείς! Έρχονται αυξημένα καθήκοντα και πολλές υποχρεώσεις, που πραγματικά θα σε αγχώσουν και θα σε πνίξουν! Πρέπει άμεσα να επιστρατεύσεις τις αντοχές σου και να ανταποκριθείς όσο πιο καλά γίνεται, ώστε να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεται η εμφάνιση σου, λάμπεις, έχεις στυλ και χορταίνεις θαυμαστές και κατακτήσεις! Επίσης, ίσως υπάρξει ένα φλερτ στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά με αμφίβολο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι αρκετά τα λάθη που κάνεις και κάποιες αποκαλύψεις που σε αφορούν, θα προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρέπει με κάθε τρόπο να διατηρήσεις αρμονική σχέση με τους συναδέλφους και συνεργάτες, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Οικονομικά, έρχεται μία ξαφνική λύση σε ένα πρόβλημα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε παρασύρει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να φερθείς κάπως ανώριμα, παρορμητικά και επιπόλαια, για λόγους κυρίως ανεμελιάς και υπεραισιοδοξίας. Θα πρέπει να παραμείνεις λοιπόν προσγειωμένος και ταπεινός, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, ούτε επιφανειακούς επαίνους και τα μεγάλα ,στην κοινωνική σου ζωή και στις συναναστροφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να είσαι πιο επιφυλακτικός απέναντι σε νέες γνωριμίες, φλερτ και καινούργιες κατακτήσεις, που ίσως τελικά, μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικές, όσο φαίνονται αρχικά. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα μπορεί να έχει ρομαντισμό, πάθος και φλόγα, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε υπερβολικές απαιτήσεις και έπαρση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, υποδέχεσαι νέες ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο, για να μην έχεις απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις και τις συμπεριφορές σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά κυρίως στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Ίσως υπάρξει σύγχυση και ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να δράσεις όπως πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στα συνεχόμενα, υπερβολικά και χωρίς λόγο παράπονα, όχι γκρίνια και όχι ξεσπάσματα, αν θες να αποφύγεις σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην ασχολείσαι ξανά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος αφού στο τέλος θα απογοητευτείς, αν προβείς σε προσπάθεια επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο τομέας της εργασίας, αφού κάνεις λάθη, που θα φέρουν μεγάλες παρεξηγήσεις! Οικονομικά, πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια μεγάλη αγορά, που αργότερα θα μετανιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact