ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει εποικοδομητικές και χαρμόσυνες αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, τις οποίες εδώ και καιρό τώρα ήθελες! Θα έχεις σίγουρα πολλές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου, ενδυναμώνοντας και αναζωπυρώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Θέτεις στόχους ζωής και υλοποιείς ιδέες και σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ξεχωρίζεις με την γοητεία, τον ερωτισμό και το πάθος που αποπνέεις! Η ημέρα, θα φέρει σίγουρα κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και ερωτικές επιτυχίες και μάλιστα, ίσως έρθει μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, σε σκοπούς και στόχους που θες να πετύχεις εδώ και αρκετό καιρό! Επαγγελματικά ωστόσο, κάνεις αρκετά παρορμητικά λάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πιθανόν να προκύψουν κάποιες απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με τον φιλικό σου κύκλο. Ένας ή περισσότεροι φίλοι, θα σε αποσυντονίσουν με την συμπεριφορά τους και πιθανόν να πληγωθείς! Επίσης, πρέπει να αναμένεις απομυθοποιήσεις σε θέματα που σχετίζονται με συλλογική προσπάθεια, ομαδική δραστηριότητα και κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς συνεχώς με την συμπεριφορά σου και την απότομη στάση σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένο το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος μην πιστέψεις πως μία φιλική προσέγγιση, όσο κι αν είναι ζεστή και ευγενική, μπορεί να σημαίνει φλερτ, διότι θα εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ένα μεγάλο όχι στις κόντρες και στους καυγάδες μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον! Οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα που κάνεις, κυρίως για τρίτους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον κοινωνικό σου περίγυρο και την ορθή κοινωνική σου εικόνα! Υπάρχει έντονα η πιθανότητα να κάνεις αρκετές λάθος ενέργειες και δράσεις, που θα δυσκολέψουν την εκπλήρωση των στόχων σου, την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις οπωσδήποτε να παραμείνεις τίμιος και αξιόπιστος στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο άλλο σου μισό! Διαφορετικά, θα πρέπει να αναμένεις απογοητεύσεις και δυσάρεστες παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα, καταστάσεις και νέες γνωριμίες, γιατί σίγουρα θα προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος και να αποφύγεις λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν αργότερα. Οικονομικά, μην ριψοκινδυνέψεις με ανούσια και τολμηρά έξοδα!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact