ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, πιθανόν να νιώσεις πως η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε κρίσιμες καταστάσεις, αφού το τοπίο είναι πολύ θολό και οι αυταπάτες σου δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα! Μεγάλη προσοχή, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις παρερμηνείες και παρεξηγήσεις στη συνεννόηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή σε ένα καινούργιο φλερτ που θα έρθει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με το άλλο σου μισό, αποφεύγοντας μυστικά και ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ίσως θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα και πιθανόν να νιώσεις πως την σημερινή ημέρα δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, θα έρθουν ξαφνικά έξοδα για μετακινήσεις ή για κάποιο όχημα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε ωθεί να στηριχτείς στο ένστικτο και στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά, προσγειωμένα και λογικά κριτήρια! Αυτή η οπτική σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να απογοητευτείς, από τις συμπεριφορές των γύρω σου και από κάποια γεγονότα που θα αυξήσουν τις ανασφάλειες σου και θα εντείνει την αβεβαιότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά και μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες, διότι πιθανόν να σε απογοητεύσουν αργά ή γρήγορα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, αλλά με εντιμότητα, ταπεινότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα και όχι με ερωτικές ζαβολιές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αισθάνεσαι πως δεν σου φτάνει ο χρόνος για να διεκπεραιώσεις κάποιες εκκρεμότητες! Οικονομικά, έρχονται κάποιες μικρές απρόσμενες απώλειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα προσγειωθείς αρκετά απότομα, μετά από συμπεριφορές του περίγυρου σου και γεγονότα που τους αφορούν! Οφείλεις άμεσα να κρατήσεις όσο πιο χαμηλά γίνεται τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την διάθεση σου, λόγω απομυθοποίησης, εξιδανίκευσης και απογοήτευσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια και καταστάσεις, που δεν είναι τελικά έτσι όπως ακριβώς φαίνονται! Απέφυγε λοιπόν προς το παρόν νέα ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν λάθος επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ψέματα, μυστικά, αλλά και ψευδαισθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, όπως και στον οικογενειακό τομέα, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, διότι η υπερβολική σιγουρά και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα φέρουν απογοητεύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact