ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου

Προσοχή, στις ψευδαισθήσεις, τις εξιδανικεύσεις, τα ψέματα, τις ουτοπίες και τα μυστικά, λόγω του Τετράγωνου Ερμή-Ποσειδώνα, διότι θα έχουμε ισχυρές απογοητεύσεις, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο Μεταβλητό, του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και υποψιασμένος, σε συζητήσεις και συνομιλίες! Σε κάθε τομέα της ζωής σου, οι συναναστροφές και οι επαφές σου, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις άμεσα να αναγνωρίσεις! Επιπλέον πρέπει να προσέχεις τις μετακινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις στενάχωρες συνέπειες και καθυστερήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από κάποιες αποκαλύψεις και συγκυρίες, θα καταλάβεις πως πιθανόν είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα που αφορά την σχέση ή τον γάμο σου και ότι μάλλον ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος για κάποια πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου, όσον αφορά φλερτ και ερωτικές συνομιλίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, θα πρέπει ιδιαίτερα μετρημένος και σοβαρός, όσον αφορά συμφωνίες και συνομιλίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός στις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματά σου! Μία λάθος λέξη και πιθανόν να υπάρξουν μικρές ή μεγάλες απώλειες, αποτυχίες ή ακόμα και εξαπατήσεις, που θα σε προσγειώσουν απρόσμενα! Μείνε λοιπόν μακριά από ψέματα, μυστικά και κουτσομπολιά και ταυτόχρονα μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια, χωρίς πράξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, πιθανόν να σου φέρει μια άκρως γοητευτική γνωριμία, η οποία όμως θα χρειαστεί χρόνο για να αποδείξει την αξία της, για να μπορέσεις όντως να επενδύσεις επάνω της! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για αδικαιολόγητη ζήλια προς το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα επηρεάζει μάλλον αρνητικά τα οικονομικά σου, ιδίως για θέματα φορολογικά ή με χρέη! Επαγγελματικά, θα έρθουν αποκαλύψεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά, γι’ αυτό προσοχή! Ετοιμάσου να βιώσεις αρκετή σύγχυση και αβεβαιότητα στον σημαντικό τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού το θολό τοπίο που υπάρχει, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και ερωτήματα! Ίσως απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές και πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος από κάποια πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει έντονα η αίσθηση της προδοσίας και της απογοήτευσης από το ταίρι σου, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι σου! Απέφυγε εντάσεις και κόντρες, για να μην προκαλέσεις σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις να μην βλέπεις προσγειωμένα κάποια πράγματα για το άτομο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του αργά ή γρήγορα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά συναδέλφων και συνεργατών προς το πρόσωπο σου! Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις και στον οικονομικό τομέα, αφού παρασύρεσαι σε περιττά λάθος έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact